podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
9 27.12.2017 14:34:45

To pa je SPOROČILO Mariboru in Olimpiji! Celjani z DVEMA ZELO ODMEVNIMA okrepitvama, Kosić lahko računa tudi na velikega upa Milana!

Martin Metelko
Celjani so po zelo izkušenem Roku Štrausu poskrbeli za dve zelo odmevni okrepitvi za nadaljevanje sezone.

Po tem, ko so objavili novico o tem, da sta pogodbo s klubom podaljšala Elvedin Džinić in Jure Travner, so v taboru Celjanov poskrbeli za odmevni okrepitvi. Po tem, ko je prekinil pogodbo pri ciprskem Pafosu se v slovensko prvenstvo vrača Mitja Lotrič.  Pred odhodom v tujino je igral za velenjski Rudar, Koper in Muro. "Vesel sem podpisa pogodbe z Nogometnim klubom Celje. Kar nekaj igralcev poznam že od prej, zato zagotovo ne bo večjih težav s prilagoditvijo na novo okolje. Verjamem, da nam bo skupaj s strokovnim štabom uspelo spisati lepo zgodbo," je po podpisu pogodbe dejal hitri Prekmurec. 

Poleg njega pa se v Celje seli tudi Žan Benedičič, nekdanji veliki up italijanskega Milana, nazadnje pa je igral za italijanski klub Olbia Calcio. "Moja motivacija je ob prihodu v Celje na najvišji ravni. Zavedam se, da me čaka trdo delo in spoštovanje do ljudi, ki so v klubu. Verjamem, da nas čakajo zelo lepi meseci," pa so bile prve besede Žana Benedičiča po prihodu v mesto ob Savinji. Oba sta s celjskim klubom sklenila sodelovanje do konca tekmovalne sezone 2019/2020.

lotric benedicic
NK Celje

Članki iz rubrike