podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
2 27.12.2017 12:32:25

VROČ PRESTOPNI ROK: pri ljubljanski OLIMPIJI pripravljajo ponudbo za KATANCA. Koliko bodo morali zmaji odšteti zanj?

www.alesfevzer.com
Maribor je že trgoval, Olimpija še ne. A to ne pomeni, da bo zimski prestopni rok v Ljubljani popolnoma miren. Vse bolj se zdi, da res ne bo .

O tem smo že pisali: Kenan Bajrić je dobil snubca iz tujine. Uglednega, če smemo dodati. Slovan je pač slovaški velikan. In zdaj so v Bratislavi prišli na idejo, da bi svojo ekipo okrepili z nogometašem Olimpije. Bajrić naj bi že privolil v to, kar mu ponuja Slovan, Olimpija še ni. Ponudba v višini okrog 700 tisoč evrov se zdi Milanu Mandariću premajhna, za v tej sezoni odličnega centralnega branilca naj bi pričakoval najmanj milijon evrov. Ali se bosta kluba našla »nekje na pol poti«, bomo šele videli. Očitno pa so zmaji že začeli snovati življenje po Bajriću.

V Bosni in Hercegovini so namreč razkrili, da se Olimpija spogleduje z novim branilcem. Sportsport.ba piše, da se je na seznamu želja zeleno-belih znašel Katanec; toda seveda ne Srečko, ampak Matija Katanec. Gre za 27-letnega Hrvata, ki igra za Zrinjski, torej klub, iz katerega je v Stožice poleti že prišel Tomislav Tomić. Katanec že ima izkušnje iz Slovenije, saj je bil v sezoni 2010/11 kratek čas član Gorice. V Novi Gorici se ni proslavil, kasneje je igral tudi v Italiji za Spezio.

Pri Zrinjskem je že nekaj časa nepogrešljiv člen obrambe. In očitno je s svojimi igrami prepričal tudi Igorja Bišćana. Da ne gre zgolj za govorico, dokazuje informacija, ki je prišla do nas iz dobro obveščenega vira blizu Olimpije. Zmaji naj bi namreč že pripravili ponudbo za Katanca, in sicer v višini okrog 80 tisoč evrov. Zdi se malo, a morate vedeti, da Katancu poleti poteče pogodba. Zrinjski torej kaj več z njim v januarju ne bo mogel zaslužiti. No, vprašanje je le, ali bo res posloval prav z Olimpijo. Kot rečeno, ključ do prestopa je Kenan Bajrić. Če bo ostal, potem Katanca zagotovo ne bo v Ljubljano. Če bo odšel …

Članki iz rubrike