nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 22.12.2017 11:49:05

Želja MURE bo ostala neuslišana! OBETAVNI vezist OSTAJA ZVEST svojemu klubu

Aleš Cipot/Fotolens
Odmevni prestop, ki so ga mnogi napovedovali, se očitno ne bo uresničil.

Kidričani so bili jeseni uspešni v pokalnem tekmovanju, za uvrstitev v finale se bodo potegovali z Goričani, nekoliko manj od pričakovanj pa so dosegli v prvenstvu. Marsikdo jim je sicer napovedal osmo mesto na lestvici, na katerem pričakujejo pomlad, a vendarle tudi kakšno točko več. Osvojili so jih 16 in kot na dlani je, da se bodo morali spomladi krepko potruditi, če bodo hoteli ohraniti prvoligaški status. V klubu ne skrivajo, da so pričakovali boljši izkupiček, toda kljub temu je bilo precejšnje presenečenje, ko so se pred časom začela namigovanja o morebitni spremembi na trenerski klopi oziroma zamenjavi Slobodana Gruborja. "Za zdaj so to zgolj namigovanja," Miran Lipovac govoric ni zanikal ravno prepričljivo. Kaj natanko pomeni "za zdaj", bodo morda razkrili prihodnji dnevi, dejstvo pa je, da se je direktor v začetku tedna novoletnega sprejema NZS na Brdu pri Kranju udeležil (tudi) v družbi trenerja. Aktualnega.

skoflek dw
Drago Wernig - TAKA
Brez premikov pa ne bo šlo v igralski zasedbi. "Zagotovo se bo kaj zgodilo, vendar je v tem trenutku o čem bolj oprijemljivem težko govoriti. Opravljamo analizo, ki bo postregla z določenimi odgovori, vsekakor pa si bomo prizadevali za nekatere nove moči. Hkrati upamo, da bomo imeli malce več sreče, kot smo je imeli s posameznimi okrepitvami pred začetkom sezone," je povedal Miran Lipovac.

V zadnjih dneh je bilo precej govora o tem, da bi utegnil Kidričevo zapustiti eden od najbolj vročih igralcev Žiga Škoflek, ki ima pogodbo sklenjeno le do 30. junija 2018. Zlasti na prekmurski ravnici je bilo nemogoče preslišati, da bi bil lahko velika okrepitev Mure, ampak želje črno-belih navijačev bodo očitno ostale neuslišane. "Sklenili smo dogovor, z njim bomo zagotovo podaljšali pogodbo," je jasen direktor Aluminija.

Članki iz rubrike