nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 22.12.2017 10:43:34

Zlatko Zahović V SVOJEM SLOGU: Potencialni okrepitvi najprej DAL SANJSKO POGODBO, zdaj pa POSTAVIL ULTIMAT!

Drago Wernig - TAKA
Bo Maribor na koncu ostal brez že dogovorjene okrepitve.

Zlatko Zahović se je pred dnevi dogovoril za posel z Zrinjskim. Od kluba iz Mostarja je kupil vratarja Kenana Pirića, ki se bo v Ljudski vrt preselil po tej sezoni, kupiti pa bi moral tudi mladega vezista Marijana Ćavarja. Športni direktor vijoličastih se je s klubom dogovoril za višino odškodnine (za Pirića in Ćavarja naj bi skupaj Maribor odštel 600 tisoč evrov), a nato se je stvar zakomplicirala. 

Pravzaprav jo je zakompliciral Ćavarjev agent, ki bojda svojega klienta nagovarja, naj ne sprejme ponudbe Maribora in mu obljublja močnejšo ligo ter boljšo plačo. Ker se pravzaprav dogovorjeni posel zdaj vleče že nekaj časa, je Zahović bojda postal zelo nestrpen in se je po poročanju medijev iz BiH odločil, da postavi ultimat: Ćavar in Zrinjski naj bi imela čas le še do petka, da ponudbo sprejmeta, v nasprotnem primeru do prestopa ne bo prišlo. 

Tamkajšnji mediji poročajo, da naj bi Maribor ponujal premalo plačo Ćavarju, a to je zanikal agent Jasmina Mešanovića Admir Husarić, ki naj bi posredoval pri prestopu in se dogovoril za Ćavarjevo plačo. Ki je, glede na to, da gre šele za 19-letnega dokaj nedokazanega mladeniča, odlična. 

"Jaz osebno sem se dogovarjal za Ćavarjevo plačo. 100 tisoč evrov neto na sezono, plus zagotovljene premije, plus avto in hrana. Za 19-letnega igralca je to vrhunska pogodba! Mešanović je bil prvi strelec kluba dve sezoni, je napadalec, pa smo zanj sprejeli 120 tisoč evrov neto! In poglejte, kaj mu je uspelo storiti v pol leta! Samo premija za ligo prvakov je bila 150 tisoč evrov! Maribor je ob Dinamu najboljša izložba v bivši Jugoslaviji za mlade igralce. Če želimo dobro fantu, pa tudi klubu in sebi, potem moramo biti realni in razmišljati bolj zdravo," pravi Husarić.

Članki iz rubrike