nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ro
ro
5 22.12.2017 08:59:34

Se obeta NOVA BOMBA? PEP GUARDIOLA je oglednike DANSKIH PRVAKOV poslal pod Kalvarijo

Reuters
Zimsko dogajanje v Ljudskem vrtu bo očitno tudi v prihodnje nadvse zanimivo.

Kassim Doumbia in Kenan Pirić sta postala nova člana vijoličastih, Jean-Claude Billong je iz Maribora prestopil v Benevento, italijanski prvoligaš je za francoskega branilca odštel dva milijona evrov odškodnine. Takšen je trenutni izkupiček zimskega trgovanja pod Kalvarijo, prihajajoče obdobje bi prav tako utegnilo biti nadvse zanimivo. Marijan Ćavar bi moral biti naslednja okrepitev, vroč je Jasmin Mešanović, ki ima kar nekaj snubcev, morda pa bo za veliko zgodbo poskrbel tudi Martin Kramarič.

Jean-Claude Billong od zgodnjega sredinega popoldneva ne stanuje več v Ljudskem vrtu. Odposlanca Beneventa sta v torek pripotovala v štajersko prestolnico in 24 ur pozneje z Zlatkom Zahovićem dosegla dogovor o prestopu francoskega branilca, italijanski prvoligaš je odštel dva milijona evrov odškodnine. Vijoličasti so si hkrati zagotovili še 20-odstotni delež od naslednje prodaje in vse to nazorno razkriva odličen posel vijoličastih. Da bi lahko za igralca, ki je poleti prišel brez kakršnegakoli nadomestila, le šest mesecev pozneje iztržili toliko denarja, pod Kalvarijo nihče ni upal niti pomisliti.

kramaric dw
Drago Wernig - TAKA
Potem ko je sklenil posel z Italijani in se družil z novinarji na vsakoletnem tradicionalnem druženju ob koncu leta, se je Zlatko Zahović odpravil na dopust, kar bi moralo pomeniti, da bodo prihodnji dnevi v Ljudskem vrtu mirni, vendar ne dvomimo o tem, da mobilni telefon športnega direktorja vijoličastih v niti enem trenutku ne bo nedosegljiv. Če bi bilo treba, bi se prav gotovo nemudoma odzval.

Ne tako dolgo nazaj smo pisali o tem, da je Martin Kramarič na radarju Københavna, toda medtem so govorice nekoliko potihnile. Zgodba je utonila v pozabo, ampak vse kaže, da bo v prihodnje znova aktualna. Aktualni danski prvaki, ki jim v tej sezoni ne gre skoraj nič po načrtih, namreč iščejo primerno nadomestilo za Benjamina Verbiča, ki bo v naslednjih dneh tudi uradno postal član kijivskega Dinama, ukrajinski velikan je za slovenskega reprezentanta odštel štiri milijone evrov odškodnine.

Danci so najprej želeli v svoje vrste privabiti obetavnega Paragvajca, a se je ta odločil za odhod v Anglijo, kjer se mu ponuja priložnost za sodelovanje s po mnenju mnogih v tem trenutku najboljšim trenerjem na svetu.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike