andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
1 13.12.2017 13:59:47

ZAHOVIĆEVA prestopna MOJSTROVINA! Takole je pritisnil na klub velikega talenta: Za nas je posel sklenjen, zdaj pa ...

Drago Wernig - TAKA
Maribor je uradno predstavil dve novi okrepitvi kluba in napovedal še tretjo, v svojem slogu pa se je odzval športni direktor Zlatko Zahović.

Mariboru se bo že januarja pridružil Kassim Doumbia, nekdanji branilec islandskega Hafnarfördurja, poleti se bo pridružil vratar Kenan Pirić, ki bo imel do poletja pri ekipi iz Mostarja status posojenega nogometaša Maribora, Mariborčani pa so napovedali še prihod še enega nogometaša Zrinjskega Marijana Ćavarja. "Če začnemo pri vratarju, je Kenan Pirić eden najbolj nadarjenih vratarjev v tem delu Evrope. Reprezentant Bosne in Hercegovine, ki je na klopi ob takšnemu vrhunskemu vratarju, kot je Asmir Begović, ima velik potencial in ni dvoma o njegovih kvalitetah. Ekipi se bo pridružil prihodnje poletje. Dogovorili smo se namreč s predstavniki Zrinjskega, da bo branil v Mostarju do konca letošnje sezone in jim pomagal do želenega naslova, potem pa se bo priključil naši ekipi in povečal konkurenco med vratnicama," je za klubsko spletno stran razložil izbor novega vratarja. 

Malijec z belgijskim potnim listom je bil že nekaj časa na radarju vijoličastih, Zahović pa se je dotaknil tudi statusa Marka Šulerja, ki je napovedal, da se bo upokojil: "Na štoperskih položajih smo v končnici jesenskega dela sezone ostali s Šulerjem in Billongom, ob Uskokoviću, ki se je izkazal v pokalnem dvoboju z Olimpijo. Rajčević je poškodovan, Šme prav tako, Šuler razmišlja o prenehanju igranja, kar upam, da se še ne bo zgodilo tako hitro in morali smo se odzvati, saj je temelj vsake uspešne ekipe trdna obramba. Pri izbiri ni bilo dileme. Vsi smo bili navdušeni po tekmah 3. kvalifikacijskega kroga, ko se je Doumbia izkazal tako v Mariboru kot na Islandiji. Spremljali smo ga in menimo, da bo pomenil ustrezno okrepitev."

Športni direktor vijoličastih pa je v svojem slogu pritisnil na predstavnike Zrinjskega, ko je napovedal prihod še enega njihovega člana: "Marijan Ćavar je eden največjih talentov v širši regiji med zveznimi igralci. Z Zrinjskim imamo potrjen dogovor in pričakujemo razplet s prihodom mladega reprezentanta Bosne in Hercegovine. Za nas je posel sklenjen, z Zrinjskim imamo dobre odnose, pri prvaku BiH delujejo resni ljudje in čakamo, da se klub ter igralec dogovorijo o prestopu."

Članki iz rubrike