Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 13.12.2017 13:24:35

BUFFONOVA upokojitev? LEGENDA JE UDARILA z vso močjo: Te Gigijeve besede napovedujejo nekaj NEVERJETNEGA!

Zdi se, da lahko kar pozabimo na odhod Gianluigija Buffona v pokoj.

Že pretekli konec tedna je Italijo in preostali nogometni svet močno presenetil posnetek, na katerem je legendarni vratar Juventusa zelo slabo skušal skriti prav posebno priznanje. Športnemu direktorju Interja je zaupal, da po vsej verjetnosti ne bo držal napovedi o koncu kariere ob zaključku te sezone, temveč da resno razmišlja, da bi jo v vsakem primeru nadaljeval. Buffon je pred tem sicer dejal, da bi še eno sezono igral le v primeru, če bi Juventus postal evropski prvak.

No, v torek zvečer je bil legendarni čuvaj mreže gost na gala prireditvi časnika La Gazzetta dello Sport, tam pa so ga z njegovim očitno novim razmišljanjem tudi soočili. Z odgovorom je šokiral. Očitno je več kot v igri ne samo nadaljevanje kariere v dresu Juventusa, temveč tudi še en reprezentančni cikel, potem ko se Italija ni uspela uvrstiti na svetovno prvenstvo v Rusijo in so tisto tragično tekmo dodatnih kvalifikacij vsi imeli za Buffonovo zadnjo.

"Lahko rečem le tako: Dokler bom ekipam, za katere igram, koristil ... Ko sem ostal brez svetovnega prvenstva, sem začutil podporo, ki močno presega vsa moja pričakovanja. Ljudje so spoznali, da se nikoli v karieri nisem skrival za maskami, in pokazali so neverjetno spoštovanje. Bomo videli, kako se bom odločil na koncu sezone, a v tem trenutku ne morem izključiti ničesar. Niti tega, da bi z Italijo zaigral na evropskem prvenstvu leta 2020," je poudaril.   

Članki iz rubrike