zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
5 30.10.2017 09:05:24

Zle slutnje Igorja Bišćana so se uresničile: Huda diagnoza za motorja ekipe Olimpije, poškodovan tudi Vodišek!

Martin Metelko
Ljubljanska Olimpija je v Velenju na derbiju 14. kroga Prve lige Telekom Slovenije osvojila le točko, še bolj pa boli poškodba enega od motorjev ekipe.

Olimpija je upala, da bo v Velenju na derbiju vodilne in 3. ekipe državnega prvenstva ohranila prednost pred Mariborom, toda vijoličasti so bili tisti, ki se jim je v nedeljo zvečer najbolj smejalo. S točko, ki jo je Olimpija osvojila v Velenju, sta ekipi spet izenačeni po točkah. 

Toda Igorja Bišćana bolj kot to trenutno skrbi zdravstveno stanje ekipe, res je sicer, da se počasi v pogon vračajo Issah Abas, Andres Vombergar, s polnimi treningi pa bo začel tudi Nejc Vidmar, toda kaj ko je pred enim od treningom pred Rudarjem hrvaški strateg ostal brez Daria Čanađije. 

Že zelo hitro je postalo jasno, da ne gre za nedolžno poškodbo roke, zdravstvena služba pa je potrdila zle slutnje: Čanađija si je ob nerodnem padcu poškodoval roko, pregledi so potrdili, da gre za počeno kost v zapestju. Čas njegovega okrevanja še ni določen, je pa jasno, da Bišćan kar nekaj časa ne bo mogel računati nanj, med drugim bo moral izpustiti dva vroča derbija za Mariborom. 

S tem pa težav še ni konec, poškodovan je namreč tudi Rok Vodišek. Slednji je na treningu prejel močan udarec v ramo, po katerem je nemudoma poiskal zdravniško pomoč in še vedno čaka na rezultate podrobnejših raziskav.

Članki iz rubrike