mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
7 29.10.2017 20:42:57

Tepli so ga, nakar se je odločil, da bo tudi on 'UDARIL': Benjamin Verbič tokrat ni opozoril z golom, ampak z - RDEČIM KARTONOM! (video)

Profimedia
Benjamin Verbič se tokrat na Danskem ni proslavil.

Morda je bila odločitev sodnika prehuda, morda bi moral razvnete strasti pomiriti drugače, toda dejstvo je, da mu je Benjamin Verbič kar sam ponudil razlog za - rdeči karton! Da, prav ste prebrali, vzhajajoči zvezdnik slovenskega nogometa tokrat nase ni opozoril z dobro igro ali golom, marveč z izključitvijo. In to že po dobre pol ure tekme na gostovanju Københavna pri Horsensu, ki se je končala z 1:1.


V sporni situaciji so bili domači nogometaši vse prej kot nežni z nekdanjim članom Celja, prav to pa je slednjega povsem spravilo iz tira. In ko je padel na tla, je reagiral, kot pač ne bi smel: iztegnil je nogo, želel je brcniti tekmeca, toda četudi ga ni zadel, je sodnik ocenil, da je pretiraval. In ga poslal pod prho.

"Žalosten sem, v prvi vrsti za to, ker sem bil tako frustriran, da sem posledično pustil na cedilu soigralce. Razočaran sem, tako nad sabo kot tudi nad sodnikom. Nad mano je bil storjen prekršek, ko sem padel na tla, pa sem pač iztegnil nogo. Nisem ga zadel, prav tako ga nisem imel namena zadeti. Kar je zdaj najhuje, je to, da ne bom igral proti Brondbyju. Pred tekmo so me opozarjali, naj bom miren, zdaj pa sem tako zelo jezen. Tekme z Brondbyjem so vedno nekaj velikega," razočaranja po izključitvi ni skrival reprezentant Slovenije.

Članki iz rubrike