Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
3 30.10.2017 08:51:45

Zlatko Zahović po Domžalah in pred Liverpoolom: To je FANTASTIČNO! V Liverpool gremo zelo ...

BoBo
Športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović je z zanimanjem spremljal sobotni dvoboj med Domžalami in Mariborom.

Tudi sam je bil malce zaskrbljen nad zadnjimi slabšimi predstavami Maribora, tudi njega visok poraz z Liverpoolom v Ljudskem vrtu ni pustil ravnodušnega. Toda snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo je bil po koncu dvoboja ob Kamniški Bistrici zadovoljen. In pred potjo v Liverpool zelo samozavesten.

"Veste, imamo težko sezono. Kvalifikacije začenjamo zelo hitro in so precej naporne. Fantje so pod velikim pritiskom, tako da jih to izčrpa. Pričakovali smo večjo luknjo med sezono. Takšno, kot se je zdaj zgodila v morda dveh, treh tekmah. To je nekaj normalnega. Zelo pomemben je odziv kluba, vseh nas, ki delamo v njem. Dovolj smo izkušeni, da na vse prihodnje obračune gledamo pozitivno in z dvignjenimi glavami. Imamo še kar nekaj tekem, ki jih želimo odigrati na vrhunski ravni," je po dvoboju z Domžalami razmišljal Zlatko Zahović.

Ravno sobotna zmaga je najboljšega strelca v zgodovini slovenske reprezentance navdala z optimizmom. S prepričanjem, da je visok poraz z Liverpoolom pozabljen. "Tokrat sem dobil potrditev, da je ekipa videti dobro. Da se je pobrala po psihološkem padcu, ki je glede na izzive ter vse, kar so fantje naredili in doživeli med vsemi kvalifikacijskimi tekmami in zdaj v ligi prvakov, normalen. Že proti Domžalam je bil odziv fantov vrhunski. Zaupam v ekipo, zaupam v trenerja, zaupam v klub in prepričan sem, da gremo v Liverpool tekmovat in naredit še en dober rezultat!" je odločno zatrdil Zahović in dodal: "Mislim, da so zdaj fantje preživeli mini krizo. Zdaj je vsem lažje. Meni, trenerju, vsem. Zdaj se je lažje odzvati."

Za konec se je Zahović dotaknil tudi mariborske invazije na Otok; na kultnem Anfieldu naj bi bilo namreč več kot 2000 mariborskih navijačev. "To je fantastično. Naši navijači se vedno odzovejo, še posebej, ko gre za evropske tekme. Čutimo to energijo, to podporo in v Liverpool gremo zelo optimistično!" je zaključil Zahović.

Značke: maribor, zahovič

Članki iz rubrike