franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
5 22.10.2017 12:45:30

Med čakanjem na zdravniško poročilo glede Vombergarjeve poškodbe Olimpija prejela DOBRO NOVICO: V pogon se vrača ...

www.alesfevzer.com
Igor Bišćan bo kmalu spet lahko računal na enega od poškodovanih nogometašev.

Petkova tekma s Triglavom je Olimpiji prinesla novo zmago, a tudi nove skrbi. Že po dobrih desetih minutah je moral namreč z igrišča Andres Vombergar, v Argentini rojenemu napadalcu slovenskih korenin je ponagajala stegenska mišica. Koliko časa bo moral počivati, v tem trenutku še ni znano, je pa zato trener Igor Bišćan v teh dneh prejel vsaj eno dobro novico. Nazaj v pogon se namreč vrača nogometaš, ki je bil na začetku nove ligaške sezone brez kančka dvoma eden najvidnejših posameznik pri Ljubljančanih.


Goran Brkić je v poletnih mesecih zablestel predvsem s prostimi streli, iz prekinitev je zabil dva mojstrska zadetka in bil tudi sicer sila nevaren iz vezne linije. Ko je bil najbolj razigran, so ga nato zaustavile bolečine v peti, pred tekmo z Aluminijem pa mu je zatem ponagajal še gleženj. Kakopak je bil prisoten dvom glede narave poškodbe, toda zdaj je že znano, da bo vezist iz Srbije kmalu okreval. Obračun s Triglavom je zanj prišel prekmalu, že naslednji petek, ko zmaji gostujejo v Velenju pri Rudarju, pa bo Bišćan spet lahko računal nanj.

Dodajmo, da se bliža tudi dan vrnitve Issaha Abassa. Odlični Ganec ima težave s kolenom, a okrevanje dobro poteka. Proti Rudarju verjetno še ne bo mogel igrati, potem bodo zmaji že začeli odštevati dneve do njegove vrnitve na zelenice.

Članki iz rubrike