franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
13 21.10.2017 22:04:45

MARIBOR na bizarni tekmi premagal 'MARIBOR', a s TEM izidom in TO podobo zagotovo ni prepričal (kaj šele navdušil) nikogar

Drago Wernig - TAKA
Maribor je bil na domačem igrišču boljši od Ankarana in za Olimpijo ponovno zaostaja le za dve točki.

Maribor v tradicionalnih mariborskih vijoličastih dresih, Ankaran pa ... prav tako v mariborskih, le da rezervnih belih dresih. Ena najbolj nenavadnih tekem v novejši zgodovini slovenske lige se je začela z velikim zapletom, saj so bili ankaranski dresi preveč podobni mariborskim, gostje niso imeli rezervne kombinacije in tekma bi bila močno ogrožena (oziroma celo nemogoča), če rezervnih dresov ne bi posodili gostitelji. Pač s svojimi številkami in s prelepljenimi imeni. 

Maribor je bil zelo gostoljuben, po drugi strani pa si zagotovo ni želel, da ne bi imel priložnosti znižati zaostankka za Olimpijo. Ta je v petek zvečer ušla na kar pet točk naskoka, kar je bila najvišja prednost v letošnji sezoni in Maribor jo je seveda hotel čim prej znižati. Sploh pod pritiskom tiste torkove sedmice, ki mu jo je zadal Liverpool. No, pod črto je vijoličastim uspelo. A le pri znižanju zaostanka, kajti s svojo predstavo niso storili kaj dosti drugega. 

Maribor se je mučil z zadnjo ekipo s prvenstvene lestvice in jo je komajda premagal z zadetkom Jasmin Mešanovića v prvem polčasu. Izkazalo se je, da je šlo za edini zadetek na srečanju, in čeprav je nemogoče trditi, da Maribor ni imel drugih priložnosti (med drugim je zadel tudi vratnic), je zagotovo pokazal premalo. Premalo za prepričljiv boj na vrhu slovenske prvenstvene lestvice in tudi premalo za obet boljših časov na veliki evropski sceni. 

Članki iz rubrike