bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 14.10.2017 12:06:33

Milanič po Rudarju: Da, bile so PROVOKATIVNE besede, pripravili se bomo drugače kot Manchester United

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti so vsaj začasno na vrhu lestvice, z mislimi zdaj pri Liverpoolu.

Mariborčani so v poznem petkovem večeru Velenje zapuščali zadovoljni. Z zmago nad Rudarjem so se vsaj začasno spet povzpeli na vrh lestvice, vendar brez težav znova ni šlo. V prvem polčasu podoba vijoličastih ni bila na primerni ravni, povrhu si je Jasmin Handanović privoščil katastrofalno napako, toda v nadaljevanju so prvaki stopili na plin, zaigrali precej bolje in s čudovitima goloma Jasmina Mešanovića in Damjana Boharja poskrbeli za preobrat.

Kaj je vplivalo na boljši drugi del, kaj se je med odmorom dogajalo v slačilnici? "Včasih ni potrebno preveč govoriti. Jasno je, da smo popravili določene taktične zadeve, ob tem je bilo nekaj provokativnih, a spodbudnih besed. Fantje so razumeli, da zmoremo igrati boljše. Čeprav nismo slabo začeli tekme in imeli nekaj priložnosti. Potem pa je bilo preveč hitenja in igranja iz prve na slabem terenu. To je pripeljalo do prevelikega števila napak, potem pa smo v nadaljevanju tekme videli zaslužen preobrat in našo popolno prevlado," je povedal Darko Milanič.

inbrom dw
Drago Wernig - TAKA
Zdaj so misli že pri Liverpoolu, ki ga pred prijodom v Maribor ob 13.30 na Anfieldu čaka še derbi angleškega prvenstva z varovanci Joseja Mourinha. "Med premorom smo imeli čas za analize, zdaj si bomo še mirno ogledali derbi angleškega prvenstva. Zagotovo se bomo pripravili drugače kot Manchester United (smeh). To smo hoteli, to bodo novi trenutki za uživanje v nogometu. Jasno pa je, da bomo morali biti odlični in se držati dogovorov. Če nekje popustimo, se na tej ravni, proti takšnemu nasprotniku ne moreš več rešiti," pravi primorski strokovnjak.

Članki iz rubrike