bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ro
ro
6 14.10.2017 10:59:23

KAJ PA TOLE? Koper čez noč URADNO brez dolgov!

Martin Metelko
Za prisilno poravnavo mnogi pravijo, da je legalna prevara, na Bonifiki so jo uspešno speljali.

Nadaljevanje pravne vojne med nekdanjim prvoligašem z Bonifike in NZS se je tudi uradno začelo. Kot smo že poročali, Koprčani ne nameravajo obupati in so se še enkrat obrnili na Mednarodno športno razsodišče v Lozani z utemeljitvijo, da so neupravičeno ostali brez tekmovalne licence in tako brez igranja med nogometno elito na sončni strani Alp, ki ga zahtevajo nazaj.

Na sedežu CAS-a se je zgodilo vnovično zaslišanje obeh strani. Predstavniki krovne organizacije so argumentirali svoja stališča, da je šlo za neizpolnjevanje finančnih obveznosti v tolikšni meri, da licenčna komisija drugačne odločitve ni mogla sprejeti, zastopniki v tem trenutku primorskega ligaša so kakopak zatrjevali nasprotno. Zdaj so delo začeli trije sodniki: koprski, arbiter NZS in nevtralni arbiter razsodišča, kdaj bo znana razsodba omenjene trojice, pa je težko napovedati. Bržčas je najbolj verjetno, da čez nekaj mesecev, čeprav tudi drugačen scenarij ni izključen.

Medtem pa ni več nikakršnega dvoma o tem, da so se Koprčani znebili dolgov, zaradi katerih so bili v postopku prisilne poravnave. Ta je pred časom postala pravnomočna, zdaj je tudi končana. Kot je znano, so imeli kozlički po sprejetju "prisilke" na voljo tri leta časa, da poravnajo 4,5 odstotka vseh dolgov do upnikov, kar so storili v nekaj dneh, nekateri pa naj bi jim svoje terjatve celo oprostili. Med drugim bojda tudi podjetje Delona, ki je odkupilo za 916.511 evrov terjatev od Milana Mandarića.

Članki iz rubrike