stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 15.09.2017 10:50:13

Tornado na Old Traffordu: Mourinho besen na svojega zvezdnika!

Reuters
Vzdušje v taboru Manchester Uniteda je kljub gladki zmagi nad Baslom (3:0) v ligi prvakov precej čudno, še posebej nezadovoljen je trener Jose Mourinho.

Pravzaprav je Portugalec besen, za takšno stanje pa je kriv prvi zvezdnik ekipe Paul Pogba. Francoz je dvoboj s Švicarji začel od prve minute, toda igrišče zapustil že po 18 minutah.

Razlog, poškodba mišice. In prav to je razbesnelo trenerja Mourinha. Zakaj? Ker je podobno poškodbo utrpel že pred pol leta, in zaradi nje manjkal tri tedne.



Takrat mu je zdravniška služba naročila, kako okrepiti mišico, da bi preprečil morebitna vnetja. Tega se Pogba ni držal, odločil se je za svoje metode, raje je poslušal nasvete osebnega trenerja. Klubsko vodstvo pa je prepričano, da je Francoz prav zaradi tega še bolj dovzeten do poškodb.

"Ne vem, za kako resno poškodbo gre, ampak iz izkušenj s podobnimi težavami, bo manjkal vsaj nekaj tednov," je z zelo resnim izrazom na obrazu po srečanju dejal Mourinho, podrobnejši pregled pa je pokazal, da se bo fant na igrišče vrnil šele po oktobrski reprezentančni akciji.

Članki iz rubrike