evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

jb
jb
20 08.09.2017 08:55:07

Kronavetrova NOČNA MORA: Ko je že mislil, da se bo vrnil nazaj na zelenice, je spet dobil napotnico za ...

www.alesfevzer.com
Pretekli konec tedna bi moral na prijateljski tekmi s Chievom dres Olimpije obleči tudi Rok Kronaveter, toda to se ni zgodilo.

Čeprav se je Mariborčan na začasnem delu v Ljubljani poškodoval že pred pol leta, še vedno ni nared za igro. No, saj vmes je okreval, toda zdaj ima spet težave. Da bi bilo vse še huje, vnovič z gležnjem, ki so mu ga marca tudi operirali. Vse skupaj je prišlo celo tako daleč, da je napadalni vezist prekinil treninge, in namesto da bi se vrnil v tekmovalni pogon, ga spet čaka rehabilitacija. Rok Kronaveter bo tako odpotoval v Čatež ob Savi, kjer okrevajo poškodovani nogometaši Olimpije, koliko časa bo preživel tam oziroma kdaj bo spet nared za največje težave, pa v tem trenutku še ni znano.

Ne glede na zdravstvene težave Kronavetrov status pri Olimpiji še naprej ostaja zavit v meglico skrivnosti. Ko je nazadnje igral, se je naposlušal sočnih žaljivk na svoj račun, saj so člani navijaške skupine Green Dragons zavzeli brutalno jasno stališče. Kronaveter pri njih tedaj ni bil zaželen in menda se to do danes ni kaj prida spremenilo. No, upravi Olimpije se s tem, ali Kronavetra poslati v igro ali ne, vsaj še nekaj časa ne bo treba ukvarjati …

Članki iz rubrike