evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

nemo palec Njena.si

VIDEO: Nemo od vzhičenosti razbil pokal in si ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
13 08.09.2017 08:24:03

Trener Maribora razkril, zakaj so Štajerci PONIŽALI svojo LEGENDO in dali novo priložnost IZOBČENCU!

Grega Wernig
Vse skupaj je najprej delovalo kot šala, zato so se številni mariborski navijači morali na lastne oči prepričati, da Zlatko Zahović, Darko Milanič in ostali v vodstvu kluba mislijo resno.

Precej debelih pogledov je povzročila zadnja mariborska poteza. Štajerci so morali prijaviti nogometaše za skupinski del lige prvakov, na seznamu pa se je znašel igralec, za katerega se je zdelo, da je pod Kalvarijo dokončno odpisan. A vse kaže, da to ni tako in da bo Amir Dervišević dobil novo priložnost za dokazovanje.


Visokorasli vezist bo kandidiral za nastope v najelitnejšem svetovnem klubskem tekmovanju, kjer v tej sezoni v dresu Maribora zagotovo ne bomo videli namestnika kapetana Maribora Aleša Mertlja, ki ni prišel na seznam, kjer ni niti nigerijskega napadalca Sunnyja.

"Za nas uvrstitev Derviševića na seznam ni presenečenje. Vrnili smo ga z namenom. Verjeli smo, da bo razumel neke stvari iz preteklosti. Prepričani smo, da nam v določenem trenutku lahko zelo pomaga, če bo to potrebno. Zato je uvrščen na seznam. Trdo dela na tem, da bi prišel tja, kjer je v nekem trenutku že bil, ko je kazal zelo dobre igre za Maribor. Kar zadeva ostale, ki niso na spisku ... Spisek je v nekem trenutku pretesen, kljub temu, da je številka 25 zelo velika. Potem ko se moraš odločiti, je včasih pretesno. Kot trener se moram odločiti za nekoga, ki ima v tem trenutku prednost," je vse skupaj pojasnil Milanič.

Članki iz rubrike