Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 07.09.2017 19:26:30

TOLE si misli o novincu in klubskem vodstvu! Kar je KEK naredil največji okrepitvi, Hrvati ne pomnijo!

Grega Wernig
Slovenski strokovnjak na klopi Rijeke Matjaž Kek je trden v svojih načelih in se ne boji povleči niti najbolj udarno potezo.

Kek je večkrat poudaril, kako zelo je nezadovoljen z letošnjim prestopnim rokom in z novinci, ki so v njem okrepili Rijeko. Oziroma, kot meni sam, ki je niso okrepili, saj so po njegovi oceni prišli precej preskromni nogometaši. Zdaj pa je slovenski strokovnjak to svoje mnenje pokazal na najbolj simboličen in hkrati neverjeten način, ki razumljivo močno odmeva. Odločil se je namreč za potezo, ki ne bi mogla biti bolj zgovorna.

Matej Jelić je po mnenju klubskega vodstva prišel kot velika okrepitev, a se Kek s tem nikoli ni strinjal. Doslej je 26-letnika izjemno malo uporabljal, zdaj pa ga celo ni uvrstil na seznam kar 30 nogometašev, ki bodo za Rijeko imeli pravico nastopa v skupinskem delu lige Europa. Da, preprosto ga je vrgel s seznama in tako sploh ne more konkurirati za po dve tekmi proti Milanu, Austrii in AEK-u. Kot bi želel veliko povedati njemu in nadrejenim.

To pa še ni vse. Verjeli ali ne, na isti seznam Kek ni uvrstil tudi še ene domnevne okrepitve, in sicer 22-letnega Tomislava Gomelta. Tudi z njegovim prihodom Kek nikoli ni bil zadovoljen in tudi v tem primeru je to dal zelo jasno vedeti.  

Značke: kek, rijeka, liga-europa

Članki iz rubrike