1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 19.08.2017 16:06:39

DVOMOV NI VEČ: Domžale potrdile odhod enega svojih najboljših nogometašev! Odškodnina? Ena najvišjih!

Martin Metelko
Nogometaši Domžal bodo ostali brez enega svojih najboljših nogometašev.

Da bo Jan Repas zapustil Domžale in se preselil v Caen je pisal sloviti L'Equipe, nato je prihod nizkoraslega vezista potrdil Caen, toda Domžalčani so bili vse do danes zelo skrivnostni. Govorili so, da prestop še ni zaključen, a zdaj so tudi rumeni potrdili, da bodo ostali brez svojega največjega dragulja.

"Danes lahko tudi mi z velikim veseljem potrdimo, da bo Jan Repas svojo kariero nadaljeval v Franciji pri Caenu. Veselje je še toliko večje, ker se nam je uspelo dogovoriti, da Jan ostaja z nami do petka in bo tako lahko pomagal ekipi na povratni tekmi v Marseillu," je dejal športni direktor Domžal Matej Oražem.



"Odlog pri potrditvi prestopa je bil posledica dogovora klubov, da bo Jan prišel že v ponedeljek, a je bila Janova velika želja, da z nami zapre poglavje kvalifikacij za evropsko ligo. S to prošnjo smo se obrnili na francoski klub in slednji nam jo je ugodil, za kar se jim v svojem in Janovem imenu iskreno zahvaljujem. Pogovori so bili kar dolgi in naporni za vse strani, a smo bili vsi izjemno korektni in razumevajoči, kar je privedlo do najboljšega možnega razpleta situacije," je še dodal snovalec kadrovske politike ob Kamniški Bistrici.

"Odškodnina je visoka, višja od milijona evrov. Sicer so razlike v detajlih, a v tem primeru gre za dogovor, ki je zelo podoben in primerljiv s prestopoma Daliborja Stevanovića in Branka Ilića v Španijo ter se tako uvršča v sam vrh lestvice največjih klubskih prestopov v zgodovini. Še večje priznanje za naš klub pa je ta prestop zaradi dejstva, da je Jan član NK Domžale že od svojega 7. leta starosti," je Oražem spregovoril še o odškodnini, ki jo bodo prejeli Domžalčani.

Značke: jan-repas, caen

Članki iz rubrike