pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
3 19.08.2017 12:30:19

Real želi preprečiti primer Neymar: ASTRONOMSKO klavzulo za svojega dragulja bodo dvignili v nebo!

Primer Neymar je pretresel nogometni svet in največje evropske klube prisilil k nekaterim potezam, s katerimi želijo zavarovati svoje najboljše nogometaše.

In pri Realu iz Madrida so se odločili, da čim prej zaščitijo svojega dragulja. Marco Asensio je z dvema fantastičnima predstavama v španskem superpokalu in dvema fenomenalnima goloma na obeh tekmah z Barcelono izjemno opozoril nase. Začele so se govorice, da se zanj zanimajo pri Arsenalu in PSG-ju, kar je Florentina Pereza prisililo, da začne Asensiu pripravljati novo pogodbo.

Že v zdajšnji ima Asensio zapisano klavzulo v višini 350 milijonov evrov, toda Perezu to ni dovolj. Prepričan je, da bi lahko PSG, ki slovi po norih nakupih, plačal tudi takšno vsoto. Zato je Asensiu ponudil novo pogodbo. Namesto do leta 2022 ga bo nova pogodba na Santiagu Bernabeu zadržala do leta 2023. Njegova plača bo višja. Namesto 3,5 milijonov evrov na leto bo po novem zaslužil 4,5 milijonov evrov. Zvišana pa bo tudi odkupna klavzula. Iz 350 milijonov na kar 500 milijonov! Kolikor recimo znaša tudi odkupna klavzula Luke Modrića, Tonija Kroosa … Višjo odkupno klavzulo bo imel le BBC. Bale, Benzema in Cristiano Ronaldo imajo klavzulo navito na kar milijardo evrov.

Značke: asensio, real-madrid

Članki iz rubrike