Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
13 19.08.2017 12:05:35

RAZKRITJE: Barcelona je res ponudila 125 milijonov za Coutinha! Toda z ABSURDNIMI klavzulami!

Reuters
Svetovni mediji so poročali, da je Liverpool zavrnil fantastično ponudbo v višini 125 milijonov evrov za svojega zvezdnika Philippa Coutinha. Toda Barcelona je 125 milijonov pogojevala z nekaterimi zares absurdnimi klavzulami.

Kako za vraga je Liverpool zavrnil takšno ponudbo za Coutinha? To vprašanje so si postavljali številni, ko so prebrali, da je Barcelona rdečim iz mesta Beatlov ponudila kar 125 milijonov evrov odškodnine. Toda zdaj so v javnost pricurljale nekatere podrobnosti, ki ponudbo odslikajo v povsem drugačni luči.

Barcelona je Liverpoolu ponudila 87 milijonov evrov odškodnine, 38 milijonov pa je vezala na različne klavzule, med katerimi so nekatere zares neverjetne. Tako bi Liverpool dobil dodatnih 38 milijonov evrov, če bi Coutinho v eni sezoni z Barcelono osvojil več lovorik, če bi večkrat osvojil ligo prvakov, če bi prejel zlato žogo in če bi prejel še več individualnih nagrad.



To pa še ni vse. Katalonci so Liverpoolu resda ponudili visokih 87 milijonov evrov fiksne odškodnine, toda tudi tukaj se skriva zanka. Barcelona je želela 87 milijonov evrov izplačati v naslednjih petih letih …

Članki iz rubrike