franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 14.08.2017 10:23:07

Mitja Viler opozarja: Izraelci so bili PODCENJUJOČI, toda Kabha ima prav, ko jih hvali, kot da so ...

www.alesfevzer.com
Pred nogometaši Maribora je še zadnja stopnička, ki prinaša tako želeno ligo prvakov. To bodo vijoličasti na prvi tekmi odločilnega, 4. kroga kvalifikacij za najmočnejše klubsko tekmovanje, lovili v sredo zvečer ob 20.45 pri Hapoelu iz Beršebe, kamor so odpotovali danes.

Štajerska ekipa še ni dokončno preučila nasprotnika, za to ima še dovolj časa, a kot pravi mariborski levi bočni Mitja Viler, pričakujejo močnega nasprotnika, ki bo želel izkoristiti prednost domačega igrišča in na drugi strani tudi morda nekaj podcenjevanja.

"Če sem iskren, pred samimi pripravami nisem pričakoval, da bomo prišli v play-off, zato gremo pozitivno v tekmo. Glavno bo zabiti gol, gremo poskusiti zmagati. Postavili se bomo malo bolj obrambno, če kot gostje zdržimo prvih 20 minut, potem postanejo domačini nervozni in preko 'kontre' bomo poskusili zabiti, da bo lažje za drugo tekmo," je uvodoma dejal Viler.



"Pogovarjali smo se z Izraelcem v naši ekipi Marwanom Kabho, ta hvali moštvo, kot da je Real Madrid, ampak bomo videli. V njihovih dosedanjih izjavah je bilo čutiti tudi nekaj podcenjevanja. A vendar, lani sem gledal to ekipo, ki je najprej izločila Olympiacos, nato dvakrat premagala Inter, nekaj v njegovih izjavah prav gotovo drži," je zaključil zgovorni Primorec.

Tekma bo potekala v puščavskem delu Izraela, ki je od Tel Aviva oddaljen približno dve uri vožnje, na stadionu Turner s kapaciteto 16.126 gledalcev. Povratna tekma bo 22. avgusta v Ljudskem vrtu.

Značke: liga prvakov, maribor

Članki iz rubrike