evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemski izključena iz finala Evrovizije 2024

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
16 14.08.2017 07:47:11

Na obisku v bolnišnici pri nesrečnem vratarju Rudarja: Sem prva Viola, ki so mu skandirali Dragonsi

Navajeni smo, da pogovore z nogometaši opravljamo na različnih lokacijah. V klubskih prostorih, na zelenici stadiona, v kavarni. Včasih tudi v avtomobilu. Ali pa na kakšnih bolj imenitnih, prestižnih lokacijah. Z Matejem Radanom smo ga opravili tam, kjer si ga zares nismo želeli. V bolnišnici.

Nesrečni vratar Rudarja je v ljubljanski UKC prispel v soboto zvečer, po tem, ko je po strelu Stefana Savića za nekaj trenutkov brez zavesti obležal na zelenici stadiona v Stožicah. Na srečo jo je odnesel brez resnejših poškodb in bolnišnico bo verjetno lahko zapustil že danes.

"Iskreno povedano se ne spomnim ničesar iz drugega polčasa. Ko sem prihajal na igrišče, sem se pogovarjal s Piškom, to pa je vse, česar se spomnim. V rešilcu so mi celo rekli, da sem se z nekom zaletel, šele kasneje sem izvedel, da je bila žoga tista, ki me je uspavala," nam je na začetku dejal Radan, ki ne ve točno, koliko časa je bil v nezavesti.

"Ko sem se zbudil, so bili že vsi okrog mene. Nisem točno vedel, kaj se je zgodilo." Takoj ko je prišel v bolnišnico, je Radan postal prava zvezda. Številni v bolnišnici so si namreč bodisi ogledali tekmo in na lastne oči videli, kaj se mu je zgodilo, bodisi so slišali za neugodni pripetljaj.

603-1-radan2
"Bilo je kar malce smešno. Medtem ko sem čakal na slikanje, so do mene prihajali številni ljudje. Ena sestra me je prosila, če bi se lahko podpisal na dva bela kosa papirja. Vprašal sem jo, ali je to test, da vidijo, da sem pri sebi, pa je odvrnila, da bi dva malčka rada imela moj podpis. Potem je prišlo do mene več sester z vprašanjem, ali lahko naredimo ’selfie’, ker bi ga rade poslale okrog. Ustregel sem še njim. Nato mi je še zdravnik pokazal posnetek na mobitelu, kaj točno se je zgodilo na tekmi. Še zdaj ne morem verjeti, da me je uspavala žoga," se je zasmejal Radan. "Veste, kako je. Naš trener vratarjev nam na treningih vedno pravi, da žoga ni ubila še nikogar. No ja, jaz bi kmalu postal prvi," se je še naprej šalil vratar Rudarja.


CELOTEN POGOVOR Z MATEJEM RADANOM, V KATEREM RAZKRIVA, KDO OD OLIMPIJE MU JE POSLAL SPOROČILO PODPORE, KAKO JE SAM VIDEL SKANDIRANJE GREEN DRAGONSOV IN ŠE MARSIKAJ ZANIMIVEGA, SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE  SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike