boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemska izključena iz finala Evrovizije 2024

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
103 14.08.2017 07:32:26

BOMBA IZ LJUDSKEGA VRTA! Zlatko Zahović želi pripeljati igralca Olimpije! In pri tem 'izigrati' zmaje!

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih je odločen, da pod Kalvarijo pripelje igralca Olimpije. In ker Ljubljančani zagotovo ne bodo želeli svojega nogometaša prepustiti večnim rivalom, ima Zlatko Zahović rešitev, kako 'izigrati' zmaje.

Mariborčani bodo proti Hapoelu Be'er Shevi naskakovali tretjo uvrstitev v skupinski del lige prvakov v klubski zgodovini. Vijoličasti so odločeni storiti vse, da bi spet postali del evropskega nogometnega raja, toda ne glede na razplet spopada z Izraelci je že dalj časa jasno, da bodo gotovo igrali v skupinskem delu lige Europa. Jesen na mednarodnem prizorišču je zagotovljena, ritem tekem do decembra bo peklenski. Darko Milanič bo potreboval široko izbiro igralcev in se tem namenom se je v Ljudski vrt vrnil tudi Martin Milec, a vse kaže, da do konca meseca še kakšna nova moč ni izključena.

cretu af
alesfevzer.com
In dobili smo namig, da ni izključeno, da bodo vijoličasti naslednjo okrepitev poiskali kar na dvorišču največjih rivalov. V Olimpiji! Po naših informacijah aktualne prvake zanima Alexandru Cretu, ki bi zaostril konkurenco v zvezni vrsti. Na »prvo žogo« se zdi takšen prestop neuresničljiv, saj ima 25-letni Romun z zmaji veljavno pogodbo. Toliko denarja, da bi Ljubljančani svojega igralca pustili v štajersko prestolnico, Mariborčani skoraj zanesljivo nimajo, toda v roke nam je prišel zanimiv dokument, ki razkriva dogovor z igralčevim zastopnikom. 

NA KAKŠEN NAČIN ŽELIJO MARIBORČANI PRIPELJATI CRETUJA, SKUPAJ Z DOKUMENTOM EKSKLUZIVNO RAZKRIVAMO SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike