Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
15 25.07.2017 21:18:23

Trener islandskega Hafnarfjördurja je KRALJ! Z izjavami nasmejal vse prisotne in povsem NAVDUŠIL!

Drago Wernig - TAKA
Strateg islandskega Hafnarfjördurja Heimir Gudjonsson je uspel navdušiti!

Nogometaši Hafnarfjördurja so v Maribor prispeli že v nedeljo, danes zvečer pa so preizkusili zelenico Ljudskega vrta in se zvečer predstavili še na novinarski konferenci, na kateri sta spregovorila Heimir Gudjonsson in kapetan David Vidarsson. Predvsem strateg Islandcev pa je naravnost navdušil z nekaterimi svojimi izjavami. 

"Kar upamo, kar si želimo je to, da bi ostali v igri pred povratnim obračunom. Mislim, da se lahko vsi strinjamo, da nas čaka zelo težka tekma z dobrim tekmecem. Ogledal sem si stadion, zelo je lep, nisem prepričan, a vseeno mislim, da bo na tekmo prišlo veliko ljudi, ki bodo glasno podpirali Maribor, kar pa lahko na nas vpliva na dva načina. Lahko postanemo plašni, majhni in igramo slabo, lahko pa to ozračje, energijo vsrkamo in uživamo v tem. Nismo navajeni igrati pred deset ali 12 tisoč ljudmi, to se nam na Islandiji ne zgodi mnogokrat, na Islandiji skorajda ne živi toliko ljudi (smeh). To bo za nas precej nenavadno, a prepričan sem, da bomo na stadionu uživali," je prvič Gudjonsson nasmejal novinarje.



In nadaljeval v duhovitem tonu: "Tu smo od nedelje, ker smo se želeli dobro pripraviti na sredino tekmo, ter tudi zato, ker je precej težko dobiti let z Islandije v druge države, predvsem pa se lahko zelo zavleče, ker moramo ponavadi zamenjati več letal. Stanujemo v hotelu Habakuku, ki je zelo lep. Tam tudi treniramo, pogoji so super, zelo smo srečni. Pričakovali smo sonce in 34 stopinj Celzija, česar pa nismo vajeni, zato nam je super, da pada dež, ker smo tega navajeni (smeh)."

Trener islandskega prvoligaša je odgovoril tudi na vprašanje, ali bo njegovo moštvo imelo podporo s tribun Ljudskega vrta. "Mislim, da bosta dva navijača prišla ravno nocoj (smeh). Mislim, da jih ne bo veliko, kakšnih 15 ali 20, če bomo imeli srečo," je dejal simpatični Islandec.

Članki iz rubrike