benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
8 25.07.2017 18:52:41

Darko Milanič besnel zaradi novinarskega vprašanja: Vi zelo radi uporabljate te besede!!!

Grega Wernig
Mariborski trener velja za mirnega človeka.

Redko se razburi, le redke stvari ga vržejo iz tira. Na novinarskih konferencah Darko Milanič po navadi odgovarja mirno, uglajeno, gosposko. In nič drugače ni bilo niti danes, ko je v mirnem tonu odgovarjal na novinarska vprašanja pred tekmo s Hafnarfjördurjem


Bil je miren vse do trenutka, ko ga je eden izmed novinarjev vprašal, če so se kaj naučili iz povratne tekme z Zrinjskim in zraven pripomnil, da so na tisti tekmi zelo trpeli. Takrat je za trenutek Milanič izgubil živce, za trenutek je bilo zaznati precej besa v njegovem glasu. "Zelo radi uporabljate te besede – trpeli, se mučili," je bil jezen Milanič, in dodal: "Kaj, ostali pa briljirajo? To je nogomet, igrali smo proti dobremu tekmecu!"

Nadaljeval je v mirnejšem tonu. "Jasno je, da bomo v nekaterih trenutkih tudi v takšnem položaju, da se bomo morali braniti. Gostujoča in domača tekma proti Zrinjskemu sta bili povsem drugačni. Nekako smo se po prvi tekmi bolje spoznali. Po zelo ugodnem izidu v Mostarju je bila v Ljudskem vrtu slika nekoliko drugačna. Hitro smo prejeli zadetek. Pred drugo tekmo smo se pogovarjali o tem, da so nam v Mostarju šle določene stvari na roko in da se je že tam videla kakovost Zrinjskega. Ki se je pokazala potem tudi v Ljudskem vrtu," je še dejal mariborski trener. In pristavil: "Z vsako tekmo se nekaj naučiš. Vsak stres ti nekako pomaga. Zbiramo izkušnje. V moštvu je veliko fantov, ki nimajo veliko izkušenj v Evropi in ki se bodo z vsako odigrano tekmo bolje nosili z evropskim bremenom."

Članki iz rubrike