Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 25.07.2017 20:52:02

BOMBA S SAN SIRA! Belotti? Aubameyang? Ne, tako imenovani Mister X je nekdo povsem drug. In ne boste verjeli ...

vszi
Direktorja Milana Marco Fassone in Massimiliano Mirabelli sta se na Sardiniji sestala s prav posebnim agentom.

Italijanski velikan Milan je za nakupe v tem prestopnem roku zapravil že pravo bogastvo, toda rdeče-črni še nimajo dovolj. Navijači se že nekaj dni sprašujejo predvsem to, kdo bo novi udarni napadalec sedemkratnega evropskega prvaka. Nekateri navijajo za Andreo Belottija, spet drugi za Pierre-Emericka Aubameyanga, skorajda nihče pa si ni mislil, da bi se rossoneri lahko ogreli za TEGA nogometaša. Ampak več kot očitno so se. Direktorja kluba Marco Fassone in Massimiliano Marbelli sta se na Sardiniji sestala z vplivnim agentom Jorgejem Mendesem, tema pogovora pa sta bila dva nogometaša: Renato Sanches iz Bayerna je že znana tarča Milana, skorajda šokantno pa je, da isti klub želi tudi - Radamela Falcaa!

Kolumbijski napadalec ima za sabo nekaj pestrih let. Po slovesu od Atletica iz Madrida je preživljal težavno obdobje, bil je tudi v Angliji, kjer se ni izkazal, toda v pretekli sezoni je spet našel pravo formo. V dresu Monaca je zabil kar 30 golov na 43 tekmah in bil ključni mož v bitki za naslov prvaka. S svojimi dobrimi igrami je nase očitno opozoril tudi Milan, čeravno velja dodati, da je Falcao šele pred kratkim podpisal novo pogodbo z Monacom. A če bi prišla dovolj mamljiva ponudba ...

Fassone in Marbelli naj bi se sicer z Mendesem pogovarjala tudi o Diegu Costi, ki pa naj bi se že odločil, da se bo vrnil v Madrid k Atleticu, četudi bo moral na to počakati pol leta. Atletico namreč v tem poletju ne sme kupovati novih nogometašev.

falcao
vszi

Značke: radamel-falcao, milan

Članki iz rubrike