rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 10.07.2017 08:41:33

Kaj se dogaja v Ljudskem vrtu? Maribor na hitro sklical tiskovko! Na njej bo govoril Zlatko Zahović!

Včeraj zvečer so vijoličasti predstavnikom medijev in tudi širši javnosti sporočili, da bo pod vzhodno tribuno Ljudskega vrta danes novinarska konferenca. Govorec? Presenetljiv.

Na novinarski konferenci bo namreč spregovoril Zlatko Zahović. Pred leti to ne bi bila zanimiva novica, kajti športni direktor vijoličastih se je pogosto oglasil in nagovoril javnost. V zadnjem letu pa so se stvari seveda zelo spremenile. 


Vse od tiste 'afere' Ibraimi Zahović ni govoril pred mediji - z izjemo enega intervjuja za Večer -, pač pa se je oglašal le pred klubske spletne strani. Zdaj bo Zahović molk prekinil. Seveda pa se postavlja vprašanje, zakaj se je športni direktor vijoličastih odločil, da prekine medijski molk. 

Pri Mariboru so sicer ponudili skopo pojasnilo. "V sredo prva tekma, v torek na pot, v ponedeljek, pred otvoritvijo nove sezone, pa napovednik nekoliko drugače. Po uspešno oddelanih pripravah, pred začetkom projekta 2017/18 in v pričakovanju evropske premiere bo utrip Ljudskega vrta predstavil Zlatko Zahovič. Novinarsko konferenco pripravljamo v klubskih prostorih, z začetkom ob 13:00. Športni direktor v domu prvakov o novih vijol'čnih trenutkih," so zapisali v mariborskem taboru.

Članki iz rubrike