mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 24.06.2017 17:15:29

Domžalčani se še kar krepijo, predstavili so že šestega novinca

NK Domžale/Žiga Zupan
Vodstvo domžalskega kluba je v sosednjih Radomljah našlo še drugega poletnega novinca. Po Kristijanu Šipku, ki pa si je kmalu po selitvi ob Kamniško Bistrico poškodoval koleno, se je pokalnemu prvaku pridružil še nekdanji up Olimpije in Interblocka.

Domen Jugovar, ki se je v članski konkurenci uvodoma uveljavil v dresu kranjskega Triglava, v minuli sezoni pa je prvič zaigral še v Prvi ligi Telekom Slovenije, je že šesta pridobitev Domžalčanov. "Po hujši poškodbi Kristijana Šipka smo se morali hitro odzvati in zapolniti nastalo vrzel. Domen je lani, podobno kot Kristijan, v povprečni ekipi kazal zelo solidne predstave. Je še zelo mlad in pripravljen na trdo delo, kar pa je prvi predpogoj, da lahko postaneš član naše ekipe. Ne slepimo se in se zavedamo, da bo potrebno nekaj časa za privajanje na novo okolje, a si od njega veliko obetamo predvsem v drugi polovici sezone," je o novi pridobitvi dejal športni direktor Matej Oražem.

Dvajsetletni nogometaš sredine igrišča je v radomeljskem dresu odigral 25 dvobojev, prvoligaški prvenec pa bo lovil v zasedbi pokalnega prvaka.

Članki iz rubrike