favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

rb
rb
0 14.06.2017 09:11:06

Trener Celja ostro napadel vodstvo kluba: To je pravi mobing! Naj vam povem, kaj vse mi počnejo...

alesfevzer.com
Igor Jovičević, ki je še vedno trener Celja, je v svojih izjavah napadel vodstvo kluba in ga obtožil mobinga.

"V klubu so nam pred časom povedali, da ni denarja, da se bo zgodil stečaj in da lahko igralcem ter trenerjem izplačajo samo še zadnji dve plači. Nekateri fantje so v to privolili, jaz sem dobil enako ponudbo, hkrati so mi rekli: ’Naj te plačajo tisti, ki so te pripeljali.’ Ampak klub ni šel v stečaj, nakar so me obvestili, da hočejo sporazumno prekinitev sodelovanja, a da mi lahko izplačajo le še že omenjeni plači. Toda pogodbo imam sklenjeno še za dve leti in odvrnil sem, da jim eno leto lahko oprostim, dve nikakor. In šele zatem so se začeli problemi," je Igor Jovićević povedal v pogovoru za Sportske novosti.


Medtem se je nekdanji up Reala odpravil na dopust. "Doživljam pravi mobing. Zamislite si. Po elektronski pošti so me obvestili, da moram opraviti analizo pretekle sezone in oceniti vsakega igralca posebej … Kaj je pokazal, česa je sposoben tako tehnično kot fizično … Ter da naj pošljem program dela za celotno naslednjo sezono ter napišem, kaj lahko od katerega igralca pričakujem, vendar igralci drug za drugim odhajajo. Nato so mi poslali vabilo na sestanek, ki se ga moram udeležiti, čeprav to ni bilo izvedljivo, ker sem na dopustu. Zato so govorili, da me bodo kaznovali, in tako naprej … Odpustili so vse člane mojega strokovnega vodstva, nimam niti enega pomočnika. Tomaž Petrovič ima naziv glavnega menedžerja ekipe. Ker uradno ne more biti trener, saj imam jaz pogodbo za glavnega trenerja, ampak v bistvu bi on moral opravljati trenerske naloge. Ste že kdaj slišali za kaj takega? Ste si predstavljali, da je kaj takega mogoče v civiliziranem svetu?"  je nadaljeval še vedno aktualni trener Celja in razkril, da se je že obrnil na pomoč tako na slovenski kot hrvaški sindikat.


Grofi imajo za jutri predviden začetek priprav. "Sem profesionalec, vedno sem bil. Ponosen sem na igralce, na vse, kar smo naredili, in glede na to, da še vedno imam pogodbo, bom prišel na zbor in prvi trening. Kaj lahko pričakujem, pa ne vem," je še dejal Igor Jovićević in poudaril, da Celjani ne izpolnjujejo tudi drugih obveznosti iz pogodbe, ne le finančnih: "Skoraj ničesar. Pred dnevi so mi denimo sporočili, da moram vrniti ključe od stanovanja, ker ga ne morejo več plačevati. V pogodbi piše, da mi morajo plačevati stanovanje, hranarino in službeni avto, vendar nič od tega ne počnejo. Tako se bom odpravil na začetek priprav, vendar nimam kje prespati. Mar bi se moral vsak dan iz Zagreba voziti v Celje? Strašno," je pogovor za hrvaški športni časnik sklenil uradno še vedno trener grofov. 

Članki iz rubrike