kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

až
0 14.06.2017 08:32:43

Bomba iz Turčije: Nejc Skubic po letu in pol menja delodajalca? Se mu obeta velik prestop?

Nikola Miljković
Nejc Skubic je z odličnimi igrami opozoril nase v dresu turškega Konyasporja.

Zaradi tega si je prislužil mesto v idealni enajsterici po Opti in se prerinil v ospredje kandidatov za odmevni prestop.

V postavi turške lige, v kateri je Skubic na 31 tekmah v 2781 minutah zabil en gol in dodal še sedem asistenc, se je znašel povsem zasluženo, poleg tega pa je v pokalnem tekmovanju, ki ga je njegov Konyaspor tudi dobil, na desetih tekmah dodal še tri asistence.

skubic vszi
Konyaspor

Če zdaj ni skrivnost, da velja Skubic za enega najboljši desnih bočnih branilcev v turški süper lig, pa še ni znano, kakšna usoda čaka Ljubljančana v prestopnem roku, ki se nezadržno bliža. S svojimi predstavami je seveda vzbudil precejšnje zanimanje. Po pisanju številnih turških medijev (najglasnejši med njimi je Futbolarena.com) je namreč njegov nekdanji trener Aykut Kocaman seznanjen s situacijo Skubica pri Konyasporju.

Ne nazadnje sta v letu in pol odlično sodelovala, zato ni malo verjetno, da bi utegnil desni bočni nogometaš zapustiti vrste svojega kluba in se znova pridružiti Kocamanu, ki je prevzel vodenje slovitega Fenerbahčeja. Ti se spopadajo z velikimi težavami na desnem bočnem položaju, Skubica pa vidijo kot idealno rešitev glede na prikazano v tej sezoni. Poleg tega niti klavzula za poletni odkup ni pretirano visoka, saj bi moral Fener za odkup pogodbe, ki poteče naslednje poletje, po pisanju turških medijev odšteti 1,7 milijona evrov. Glede na status klubov zagotovo nova nagrada za Skubica, ki v teh dneh doživlja zelo lepe trenutke na zelenicah in zunaj njih.

Članki iz rubrike