profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 22.05.2017 10:46:24

Popovič spet udaril po Mandariću: Olimpijo bo pustil brez evra dolga, zahteval bo le zanemarljivih deset, petnajst ...

Arsen Perić
Koprski župan Boris Popovič ne verjame Milanu Mandariću, da bo slednji Olimpijo pustil brez kakršnekoli finančne obveznosti ljubljanskega kluba do njega.

Da se Boris Popovič in Milan Mandarić že nekaj časa – milo rečeno – ne razumeta, je splošno znano dejstvo. Župan Kopra izkoristi pravzaprav vsak medijski nastop, da javno obračuna s predsednikom Olimpije, temu je bilo tako tudi tokrat, ko je spregovoril za tednik Repoter.

"Mandarić je daleč od tega, kar se trudi v javnosti predstaviti – star, zguban in pošten mednarodni poslovnež. Je klasični ..." je uvodoma dejal Popovič, ki naj bi imel tudi gromozanski vpliv na dogajanje v FC Koper, in nadaljeval: "Zlorabil je svoj vpliv na nekdanjega predsednika kluba Mladena Rudonjo, zato mu je ta podpisal nekatere stvari, ki niso bile mišljene tako, kot so bile kasneje uporabljene oz. zlorabljene. Mandarić je vložil denar v delovanje kluba, vendar je bil ta denar uporabljen izključno za njegove stroške … Na novinarski konferenci je javno dela, da zapušča FC Koper ’bez jednog evra duga’. Če je bilo to res in se ni lagal, potem klub ne more biti nikomur dolžan iz njegovega obdobja, niti njemu ne."

Popovič je hkrati še naprej prepričan, da se tudi v Ljubljani obeta podoben scenarij kot v Kopru: "Boste videli, kaj bo storil v nogometnem klubu Olimpija, kjer je zdaj z neko inovativno ’mučko’ nekakšen lastnik, kako bo šele ta klub zadolžil. Ko bo odšel iz Olimpije, bo pustil klub ’bez jednog evra duga’. Zahteval bo le zanemarljivih od deset do petnajst milijonov evrov, če bo Ljubljana hotela imeti klub v prvi ligi."

381-2-mandaric 2 gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike