Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 14.05.2017 21:00:12

Zlatko Zahović po sramotni podobi Maribora proti Aluminiju šokiral s svojo izjavo: Po tem porazu ...

Ni mogel biti tiho. Ne po takšni predstavi Maribora, ne po takšnem porazu proti Aluminiju. Zlatko Zahović se je oglasil.

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović nadaljuje s svojo zdaj že stalno prakso in javnost nagovarja le še preko klubske spletne strani. To je storil tudi danes, najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance se je po skorajda sramotnem porazu vijoličastih v Kidričevem enostavno moral oglasiti. 


In pričakovali smo, da bo snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo kritičen. Da bo oštel svoje igralce, ki si kritiko po tem, kar so prikazali proti Aluminiju vsekakor zaslužijo. Toda Zlatko Zahović ne bi bil Zlatko Zahović, če ne bi vnovič presenetil. 

"Še bolj sem zdaj ponosen na prvake," je začel Zahović in šokiral. Sledilo je pojasnilo: "Ekipa je še enkrat več dokazala in pokazala, da zna samo tekmovati ter osvajati lovorike. Prijateljskih, nepomembnih tekem pa ne zna igrati. To je Maribor, zato smo v prejšnjih letih imeli toliko velikih trenutkov in odigrali toliko tekem na evropskem prizorišču. Ker znamo tekmovati. Zato so v Ljudskem vrtu gostovali tudi Chelsea, Tottenham, Schalke, Sevilla, Sporting, Lazio... Ni razloga za slabo voljo. Po tem porazu je še lepše biti športni direktor in se že veselim Evrope."

Članki iz rubrike