cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 13.05.2017 16:34:27

Hude obtožbe: Tekme v Sloveniji naj bi bile prirejene! Med 'ožigosanimi' tudi nekdanji nogometaš Maribora! (video)

Drago Wernig - TAKA
Se obeta nova velikanska afera v slovenskem nogometu?

Kot vse kaže, je odgovor na zgornje vprašanje na žalost pritrdilen. V informativni oddaji Planet danes so namreč včeraj objavili prispevek, v katerem so razkrili, da naj bi "po daljšem raziskovanju in po poročanju resnih, zanesljivih virov v slovenskem nogometu" ugotovili, da velenjski Rudar namešča tekme.

V prispevku so izpostavili štiri po njihovem mnenju zelo sumljive obračune. Dva (v 12.in 21. krogu) proti Kopru, ko sta obakrat gostujoči ekipi presenetljivo hitro prišli do vodstva z 2:0, enega proti Krškemu (19. krog, ko so znova gostje hitro povedli z 2:0) in enega proti Aluminiju (25. krog), ko so Kidričani ob dveh slabših posredovanjih vratarja Mateja Radana presenetljivo visoko slavili s 3:0.

Prav nekdanjega vratarja Maribora so v oddaji izpostavili kot enega izmed treh osumljenih nogometašev Rudarja, čeprav so dodali, da "nihče ni kriv, dokler se mu krivde ne dokaže na sodišču." Ob Radanu so v oddaji omenjali tudi imena Darka Zeca in Matea Mužka.


V prispevku so še poudarili, da naj bi zaradi sumljivih rabot nekaterih ljudi v klubu in nekaterih igralcev pred kratkim odstopil predsednik Rudarja.

"Res je par rezultatov zelo zanimivih. Moral bi se nekdo usesti, pogledati, analizirati in potem priti do nekih zaključkov," je sumljivo dogajanje v slovenskem nogometu pokomentiral nekdanji nogometni sodnik, zdaj pa nogometni kontrolor Drago Kos.

Vse štiri sumljive tekme vam ponujamo v videoposnetkih spodaj. Dodajmo, da so pri Rudarju posebej za Ekipo SN danes že zanikali vse obtožbe. Njihov odgovor si lahko preberete v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo najdete tudi na trafika24.si.

Prispevek iz oddaje Planet danes pa si lahko ogledate tukaj. Prispevek se začne na 15.45.

Značke: nameščanje, rudar

Članki iz rubrike