902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 13.05.2017 12:09:18

Drugačen in neprepoznaven Maribor: Darko Milanič napoveduje precej nenavadno moštvo ...

Grega Wernig
Maribor je z osvojitvijo naslova državnega prvaka že izpolnil svoj primarni cilj v tej sezoni.

Zadnje štiri tekme lahko tako vijoličasti odigrajo povsem neobremenjeni, Darko Milanič pa ima idealno priložnost, da preizkusi tudi nekatere nove moči. Kar bo Primorec tudi storil. Na jutrišnji tekmi z Aluminijem bo mariborska zasedba precej pisana. Razlogi so različni - poškodbe, kartoni in počitek določenih nosilcev igre.


In kako bo videti Maribor? "Viler in Zahović imata rumene kartone. Kabha, Vršič in Šme že dolgo manjkajo, zdaj je izven kadra tudi Palčič, ki se je poškodoval na treningu. Na obeh bočnih položajih bo tako zagotovo prišlo do sprememb. Se pa nam ponuja odlična možnost v teh štirih tekmah preizkusiti nove rešitve. Karničnik, ki je doslej igral za ekipo B, je v zadnjem času z nami in ena zamisel je njegov nastop. Računamo lahko na Mertlja, s pripravljalnih tekem pa imamo še možnost na levi strani s Hotićem ali Uskokovićem. Med temi štirimi kandidati se bom odločil, kdo bo zasedel dve mesti. Naših najmlajših tokrat ne bo zraven, saj so preseljeni k mladincem, ki se s kadeti potegujejo za naslov prvaka v skupnem seštevku SML in SKL," pravi Milanič.

Primorski strateg razkriva dalje: "V napadu bo poleg Tavaresa in Novakovića Bajde. Glede zvezne vrste lahko potrdim, da bo od prve minute dobil priložnost tudi AhmediJasmin je branil vso sezono in bo v teh zadnjih štirih tekmah zraven trenerjev (smeh). Branil bo Obradović."

Članki iz rubrike