sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 10.05.2017 00:39:26

Ranko Stojić v intervjuju leta: Čas je, da povem vse! Mandariću sem rekel, da te vojne ne more dobiti!

www.alesfevzer.com
Razvpiti srbski funkcionar je spregovoril prvič, odkar se je še drugič poslovil od Olimpije. O vsem in vseh je izlil dušo, da je bolj ne bi mogel. Želeli ste, izvolite!

Odkar je Milan Mandarić februarja prekinil vse stike z našim časnikom, na straneh Ekipe SN na takšen način ni gostoval nihče, ki je tedaj bil v Olimpiji, niti nihče, ki jo je od takrat dalje zapustil. Vi ste zdaj prvi.
Predsedniku to verjetno ne bo všeč …

Zakaj ste se torej odločili spregovoriti?
Lahko povem, zakaj doslej nisem govoril.

Prav. Zakaj?
Zaradi lojalnosti. Koliko časa je minilo, odkar sem odšel? Dva meseca? Mesec in pol? Tam nekje. Veste, še preden sem odšel, sem bil glavna tarča vsega negativnega. Vse, kar je letelo v smeri Olimpije, je letelo predvsem vame. Ampak se nisem pritoževal, celotno breme sem prevzel na svoja pleča. In to sem še kako občutil, še kako sem trpel. To sem tudi pojasnil predsedniku, ko sem odšel. Hkrati sem mu rekel, da bo po mojem odhodu na vrsti on. Ni se strinjal, ocenil je, da bo lažje, če bom odšel, ker je bil pritisk prevelik. Moje mnenje je bilo drugačno, ampak sem bil vseeno tiho. Kot prvič, ko sem odšel. Zato, ker menim, da ni dobro pljuvati v krožnik, iz katerega ješ. Oziroma si jedel. Zame je pripadnost še kako pomembna. Vse sem pretrpel, ker sem menil, da moram spoštovati klub in predsednika, ki me je angažiral. Ali je bilo to potrebno ali ne … No, toda ko sem videl, da so tisti, do katerih sem bil maksimalno lojalen, nekatere stvari, ki so jim bile pojasnjene, začeli analizirati na napačen način, sem si rekel: čakaj, čakaj.

Verjetno ciljate na Milana Mandarića in njegove besede o tem, da je bilo pozimi narejenih preveč napak.
Poglejte …

CELOTEN INTERVJU Z NEŠETETIMI RAZKRITJI V ZVEZI Z DOSEDANJIMI IN SEDANJIMI AKETRJI OLIMPIJE SI LAHKO PREBERETE LE V DANAŠNJI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TEJ POVEZAVI

Članki iz rubrike