Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 20.04.2017 08:00:04

Šokanten napad agenta Alexandruja Cretuja, ki želi zapustiti Olimpijo: Vsak dan ga sprašujejo, kje je njegov oče Stojić in koliko mu plačuje

Grega Wernig
Pri Olimpiji je spet "eksplodiralo", tokrat po zaslugi agenta Alexandruja Cretuja, ki trdi, da želi njegov varovanec že po nekaj mesecih prekiniti sodelovanje z zmaji.

Alexandru Cretu želi že po zgolj dobrih treh mesecih zapustiti vrste Olimpije! Vsaj tako trdi njegov agent, ki je s hudimi obtožbami napadel tako strokovno vodstvo ljubljanskega kluba kot še koga drugega. In beseda kaos je v povezavi z Olimpijo dobila še dodatne razsežnosti, čeprav se je glede na vse, čemur smo že bili priča, to zdelo skorajda nemogoče.

Kakšne besede, kakšen napad! Ko se je za številne navadne smrtnike včeraj delavni dan že skorajda končal, je nenadoma zazvonil telefon v naši redakciji. "Vrh glave imam vsega!" je uvodoma zabrusil glas na drugi strani. "Moje ime je Zvonko Milojković in sem agent Alexandruja Cretuja," je sledilo, še preden bi sploh lahko prišli do besede. "Na vaši spletni strani sem prebral, da naj bi se Alexandru Cretu ob menjavi na zadnji tekmi nespoštljivo vedel do svojih soigralcev in tudi trenerja. To ni res, predvsem pa bi rad predstavil svojo plat zgodbe oziroma plat zgodbe svojega varovanca," je hitel razlagati Zvonko Milojković, nato pa si vzel več kot 20 minut časa, da je povedal vse, kar mu je ležalo na jeziku, oziroma – poudarjamo – predstavil svojo (poudarek je na tej besedi) zgodbo oziroma zgodbo Alexandruja Cretuja. Ob tem je Milojković ničkolikokrat poudaril, da Cretu ne zdrži več pri Olimpiji in da je pritisk nanj postal tako velik, da bo od vodstva kluba zahteval celo sporazumno prekinitev pogodbe. Po le nekaj mesecih v Stožicah! Seveda nas je zanimalo, zakaj je tako drastična poteza očitno edino, o čemer še razmišlja nogometaš sredine igrišča, Zvonko Milojković, ki je poznan predvsem po udejstvovanju v romunskem nogometu, pa je pojasnil vse in še več.


Z METLO BI TEPLA IGRALCA IN TUDI O KRONAVETRU
"Odkar je Cretu nogometaš Olimpije, se dogajajo čudne stvari, predvsem v zadnjem mesecu in pol. Vsakič, ko pride na trening, ga tam ljudje pričakajo z dvema vprašanjema: kaj dela njegov 'oče' in koliko denarja daje svojemu 'očetu'. Ta 'oče' naj bi bil Ranko Stojić. Toda ta Ranko Stojić in njegova agencija Dynamic nimata absolutno nič skupnega z Alexandrujem. Ponavljam, moje ime je Zvonko Milojković in jaz sem njegov uradni agent. Najprej želim, da je to povsem jasno. Da ne bo kakšne nejasnosti. V nadaljevanju pa …"

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE LE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike