stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 11.04.2017 15:31:12

Kultni The Guardian: Ranko Stojić je športni direktor Maribora …

www.alesfevzer.com
Kaj po slovesu od ljubljanske Olimpije počne Ranko Stojić?

V ponedeljek sta se v premier ligi pomerila Crystal Palace in Arsenal, na veliko presenečenje številnih so obračun dveh londonskih rivalov dobili domači. In to kar s 3:0! Eden od junakov "kristalne palače" je bil tudi Luka Milivojević, ki je v 68. minuti realiziral enajstmetrovko, zapečatil usodo topničarjev in slavil svoj prvi gol v premieri ligi.

Pri slovitem in uglednem The Guardianu so Milivojeviću dan po tekmi namenili obsežen članek, v katerem so se o nogometašu pogovarjali tudi z – Rankom Stojićem! Bivši športni direktor Olimpije je bil v preteklosti tudi predsednik Rada, torej kluba, za katerega je Milivojević igral, preden je podpisal za Crveno zvezdo, ne nazadnje je bil vezist nekaj časa tudi varovanec Stojićeve družinske agencije Dynamic Sports.

Pri The Guardianu so se posledično odločili, da bodo za mnenje o vezistu povprašali tudi Stojića, ki si je vzel več kot dovolj časa za otoške novinarje. No, toda tem se je pripetila gromozanska napaka, ki je za slovenski nogometni prostor še toliko bolj zanimiva. Avtor članka je namreč svojim bralcem Stojića predstavil kar kot športnega direktorja – Maribora! Napaka je seveda dvojna, Stojić ni nikjer več športni direktor, sploh pa ne v Mariboru, kjer so nešteti več kot zadovoljni z delom, ki ga opravlja Zlatko Zahović.

Ni kaj, napake se resnično dogajajo vsem, tudi tako uglednim medijem, kot je kultni The Guardian … Je pa za slovensko javnost še kako zanimiva in v luči zadnjega dogajanja predvsem zelo simpatična.

guardian

Članki iz rubrike