franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 14.02.2024 13:30:51

Izbruhnil je škandal! Zvezdnik premier lige poškodovan zaradi ... pretepa s soigralci!?

Profimedia
Zvezdnik premier lige Son Heung-min si je med azijskim prvenstvom poškodoval prst.

Napadalec Južne Koreje in Tottenhama Son Heung-min si je poškodoval prst med prepirom s soigralci svoje ekipe na predvečer polfinalne tekme proti Jordaniji v azijskem nogometnem prvenstvu v Katarju, je južnokorejska zveza objavila danes.

Kapetan Južne Koreje se je pojavil s pripetim kazalcem in sredincem desne roke med presenetljivim porazom 23. nogometne ekipe na svetu proti Jordaniji, ki je prejšnji teden favorite turnirja izločila z 2:0. V sredo je južnokorejska zveza potrdila, da je do te poškodbe prišlo zaradi pretepa med igralci.

"Incident se je zgodil, ko so se mladi igralci sredi večerje odpravili na partijo namiznega tenisa, Son Heung-min ter drugi bolj izkušeni igralci pa so se nad tem pritožili," je dejal predstavnik zveze, ki ga navaja korejska tiskovna agencija Yonhap, in potrdil informacije britanskega časnika The Sun, navaja francoska tiskovna agencija AFP.

Po poročanju The Sun naj bi bil v prepir vpleten tudi igralec PSG Lee Kang-in. Ko so nekateri igralci zapustili omizje, so jih Son in drugi starejši igralci prosili, naj se usedejo, saj so skupne obroke na predvečer pomembnih tekem smatrali kot čas povezovanja.



"Do njega so bile izrečene nespoštljive pripombe," je za Sun povedal neimenovani vir. "V nekaj sekundah se je prepir razširil po jedilnici in igralci so bili potem ločeni," je nadaljeval vir. "Son si je poškodoval prst, ko je poskušal vse pomiriti."

Napadalec je zgrabil 22-letnega vezista Parižanov Leeja, ki je nato poskušal udariti svojega 31-letnega kapetana, poroča agencija Yonhap, ki se sklicuje na vir, ki je seznanjen z incidentom.

Ko se je vrnil v Anglijo, je imel Son še vedno povezan prst, ko je bil prejšnjo soboto v kadru za Tottenham proti Brightonu (2:1).

Južnokorejsko zvezo čaka burno obdobje. Po razočaranju proti Jordaniji je na tnalu usoda selektorja. Ekipo vodi nemški strokovnjak Jürgen Klinsmann, ki pa ni izpolnil pričakovanj in Južne Koreje ni popeljal do finala azijskega prvenstva.

Članki iz rubrike