franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 12.02.2024 16:06:07

Bo Dončić navijal za svoj Real ali svojega Šeška? Odgovor je Špance in Slovence pustil v ...

Benjamin Šeško je bil gost oddaje Golaso na špansko govorečem kanalu televizije CBS.

V pričakovanju dvojnega obračuna Leipziga in Reala je slovenski napadalec v središču pozornosti španskih medijev, v omenjeni oddaji pa je med drugim dobil vprašanje, ali bo Luka Dončić navijal za svojega rojaka ali za kraljevi klub, za katerega je kot košarkar igral in za katerega ponavadi navija tako v košarki kot v nogometu. "Povej nam, da sta si izmenjala sporočila na to temo," je Šeška izzval španski novinar in ga seveda s tem pričakovano spravil v smeh. Pa morda tudi v malce zadrege. 

"V sporočilih, ki sva si jih izmenjala, se nisva pogovarjala o tej tekmi," je Šeško potrdil, da se dopisujeta, o čemer je Luka govoril v velikem intervjuju za Ekipo SN ob koncu preteklega meseca (celotnega najdete na tej povezavi). Ob tem pa dejal, da se nista dotaknila tekme Lepzig - Real (prvi obračun bo v Nemčiji v torek zvečer) in se tudi izognil neposrednemu odgovoru, za koga bo navijal Luka. Špance in Slovence je torej pustil v nevednosti oziroma si svoje mnenje po lastnem občutku lahko ustvari vsak sam. 

"Zagotovo se Luka tekme zelo veseli, kajti vem, da Real pogosto in rad spremlja, še posebej v ligi prvakov. Zame pa je to uresničitev sanj - tako igranje proti Realu na splošno kot gostovanje na stadionu Santiago Bernabeu na povratni tekmi," je dejal Šeško.   

Članki iz rubrike