franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 14.02.2024 09:32:26

Upravičeno razveljavljen! Legendarni Henry povedal svoje in sporočil: Benjamin je bil v ...

Profimedia
O razveljavljenem zadetku je Benjamina Šeška je spregovoril tudi legendarni francoski nogometaš Thierry Henry.

Razveljavljen zadetek Benjamina Šeška na tekmi Leipzig - Real Madrid je razdelil nogometno javnost. Glavni sodnik iz Bosne in Hercegovine Irfan Peljto je zadetek razveljavil po posredovanju VAR-a, na prvi pogled pa je šlo za veliko napako sodniške ekipe, saj je bil slovenski napadalec daleč od prepovedanega položaja.


Sporen je bil Šeškov soigralec Benjamin Henrichs, ki je bil v ofsajdu, na igro pa naj bi vplival tako, da je oviral vratarja Reala Andrija Lunina.

Bosansko-hercegovski sodnik je ravnal v skladu s pravili, o tem pa je spregovoril tudi legendarni francoski napadalec Thierry Henry. Slednji že nekaj let pokriva dogajanje v ligi prvakov, v oddaji o tem tekmovanju na televiziji CBS pa je povedal svoje mnenje tudi o razveljavljenem golu. "Ko sem gledal v živo, sem bil prepričan, da bi moral biti gol. A če pogledamo bolje, vidimo, da je bil Benjamin Henrichs v prepovedanem položaju in vratarju na poti. Drži, da vratar ne bi mogel preprečiti zadetka Šešku, ampak Henrichs je bil v prepovedanem položaju in silil v vratarja. V tem primeru je to prepovedani položaj. Imamo pravilo, da če si v prepovedanem položaju, moraš samo dvigniti roke in se ne premikati. V tem primeru bi bil zadetek priznan. Henrichs ni močno potiskal vratarja, ampak je to počel, ko je bil v prepovedanem položaju," je svoje mnenje podal Francoz.

Značke: henry, real, leipzig

Članki iz rubrike