Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

sta
sta
0 11.02.2023 20:43:16

Arsenal še drugič zapovrstjo brez zmage

Profimedia
Arsenal, vodilno moštvo angleške nogometne lige, je v prvenstvu še drugič zapovrstjo ostal brez zmage. Po porazu na gostovanju pri Evertonu tokrat na domačem igrišču ni premagal Brentforda, izid tekme je bil 1:1. Na lestvici imajo topničarji zdaj šest točk prednosti pred Manchester Cityjem, ki bo tekmo tega kroga igral v nedeljo.

Arsenal je proti Brentfordu povedel v 62. minuti z golom Leandra Trossarda (prvim v dresu Arsenala), ki je le štiri minute prej zamenjal Gabriela Martinellija, osem minut pozneje je izenačil Ivan Toney. Če se upošteva še pokalni obračun s Cityjem, je Arsenal na zadnjih treh tekmah dvakrat izgubil in enkrat igral neodločeno, navijači se bojijo, da je padel v formi. Na njegovo srečo pa ne blestijo niti njihovi zasledovalci.

Eden tistih, ki igra po sistemu toplo-hladno, je tudi Tottenham. V prejšnjem krogu je ugnal City, šest dni pozneje pa doživel boleč poraz v boju za mesta, ki vodijo v ligo prvakov, z 1:4 je izgubil v Leicestru. V 14. minuti je sicer z golom Rodriga Bentancurja prišel v vodstvo, toda do konca tekme so v polno zadevali le še domači. V prvem polčasu so se med strelce vpisali Nampalys Mendy, James Maddison in Kelechi Iheanacho, v drugem je končni izid postavil Harvey Barnes.


Tudi Chelsea še ni našel pravega ritma po številnih menjavah v ekipi. Tokrat je le remiziral v londonskem obračunu z West Hamom. V 16. minuti ga je v vodstvo popeljal Joao Felix, ki je odigral svojo drugo tekmo za Chelsea po prihodu iz Atletica, izenačil je že 12 minut pozneje njihov nekdanji član Emerson.

V boju za obstanek je Wolverhampton v gosteh z 2:1 ugnal Southampton, potem ko je po zaostanku izkoristil številčno premoč na igrišču.

Tri točke pa so zabeležili tudi igralci Fulhama, ki so z 2:0 ugnali Nottingham Forest. Crystal Palace in Brighton sta se razšla z neodločenim izidom, tudi ta tekma v Londonu se je končala z izidom 1:1.

Članki iz rubrike