nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

sta
sta
0 11.02.2023 14:46:23

Zaccheroni na intenzivnem oddelku po padcu na domu

Profimedia
Nekdanjega italijanskega trenerja Alberta Zaccheronija so po padcu na domu v Cesenaticu v petek popoldne prepeljali na intenzivni oddelek bolnišnice v Ceseni, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Pri padcu si je hudo poškodoval glavo, napovedi glede njegovega okrevanja pa ostajajo zadržane.

V času padca so bili po podatkih Anse na domu njegova žena ter izbranka njegovega sina. Zdravniki so mu sicer rešili življenje, ni pa informacij, ali je bil padec posledica kakšne bolezni.


Devetinšestdesetletni trener je v sezoni 1998/99 prevzel vodenje Milana in takoj osvojil italijansko prvenstvo. Vodil je tudi nekatere druge velikane z Apeninskega polotoka, in sicer Lazio, Inter ter Juventus.

V svoji trenerski karieri je med drugimi sedel na klopi Venezie, Bologne, Cosenze in Udineseja, preden se je pridružil Milanu. Kasneje je vodil tudi Torino in kitajski Beijing Guoan, bil pa je tudi na čelu reprezentanc Japonske in do konca trenerske poti leta 2019 tudi Združenih arabskih emiratov. Z Japonsko je leta 2011 osvojil azijski pokal.

Članki iz rubrike