sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
1 04.05.2022 09:57:52

KAAJ?! Liverpool v finalu S PREVARO?! Španski predsednik PONOREL: To je škandalozno, NE BI SMELI ...

Profimedia
V Španiji se niso sprijaznili s sodniško odločitvijo.

Razplet polfinalnega obračuna med Villarrealom in Liverpoolom je bil takšen, kot ga je pričakovala velika večina svetovne nogometne javnosti. V veliki finale so se uvrstili močno favorizirani Angleži, ki so si lepo prednost nabrali že na prvi tekmi na Anfieldu, a na povratnem obračunu niti slučajno ni šlo tako gladko, kot je sprva kazalo.

V Španiji je po prvih 45 minutah močno zadišalo po senzaciji, saj so varovanci Unaia Emeryja z dvema zadetkoma izničili prednost Liverpoola, v drugem polčasu pa so Redsi dokazali, da se niso po naključju znašli med najbolj dominantnimi ekipami te sezone. Trije zadetki so pokopali upe rumene podmornice, v taboru Villarreala pa so bili po tekmi razumljivo razočarani, nekateri tudi ogorčeni.

Predsednik španskega kluba Fernando Roig je po tekmi povsem izgubil živce, razlog za to pa je bil incident v prvem polčasu, ko je rezultat na semaforju kazal 1:0 v korist Villarreala. Vratar Liverpoola Alisson Becker je v kazenskem prostoru zaustavljal Giovannija Lo Celsa, ki se je znašel v veliki priložnosti. Zadišalo je po enajstmetrovki, a se sodniška ekipa tudi s pomočjo VAR-a ni odločila za najstrožjo kazen.
"To je škandalozno. Alisson je pokosil Lo Celsa in to je bila ključna odločitev sodnika, ki se je od prve minute obnašal podlo. Skozi celotno srečanje je sodil v korist Liverpoola. Ne iščem izgovorov, ker se zavedam, da je Liverpool odlična ekipa in bi lahko na prvi tekmi izgubili tudi s precej višjim rezultatom, danes pa sodnik ni bil na ravni, kakršna je potrebna za takšne tekme. Njegovo sojenje je vplivalo na končni rezultat," je besnel Roig.

Članki iz rubrike