zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

STA
STA
0 12.09.2021 20:54:57

Ibra Milan popeljal na vrh

Reuters
Nogometaši Interja iz Milana, za katerega je nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović odigral vso tekmo, so v tretjem krogu italijanskega državnega prvenstva zabeležili prvi remi. S Sampdorio so se v gosteh razšli z 2:2 in zamudili priložnost za skok na sam vrh prvenstvene razpredelnice, na katerem je sedaj Milan, ki je z 2:0 ugnal Lazio.

Milan je Lazio potisnil na šesto mesto lestvice. V 45. minuti je zadel Rafael Leao, končni izid je postavil Zlatan Ibrahimovicć v 67. minuti, sedem minut po vstopu v igro.

Na lestvici je na vrhu s tremi zmagami in devetimi točkami Milan, prav tak izkupiček ima drugi Napoli, sledi Inter s sedmimi, Roma pa je peta in igra nocoj doma s Sassuolom, ima pa prav tako kot Milan in Napoli stoodstoten izkupiček iz uvoda v prvenstvo.

Aktualni prvak Inter je povedel v 18. minuti, ko je bil natančen Federico Dimarco. Sampdoria je izenačila 15 minut kasneje, ko je zadel Maya Yoshida, še pred polčasom pa je vodstvo črno-modrim zagotovil Lautaro Martinez. Na začetku drugega polčasa je za izenačenje poskrbel Tommaso Augello, rezultat pa se kljub terenski premoči Sampdorie v drugem delu ni več spremenil.



Juventus je daleč v spodnjem domu lestvice z eno samo točko s treh tekem, potem ko je v soboto izgubil v gosteh proti Napoliju z 1:2. V nedeljskem programu so bili še obračuni Cagliarija in Genoe, Spezie in Udineseja ter Torina in Salernitane Vida Belca. Slednji je moral iz svoje mreže pobrati štiri žoge ob porazu z 0:4. Genoa je v gosteh s 3:2 ugnala Cagliari, Udinese pa je obračun s Spezio dobil z 1:0.

Že v soboto je Empoli, pri slednjem je Leo Štulac igral od 62. minute, Petar Stojanović pa do 83. minute, priznal premoč Venezii (2:1). Pri Benečanih je Domen Črnigoj igral od 54. minute. V Bergamu je Atalanta Josipa Iličića prav tako v soboto gostila Fiorentino in izgubila z 1:2. V 82. minuti je v igro vstopil tudi Iličić, ki pa ni pripomogel k spremembi izida.

Krog bosta v ponedeljek ob 20.45 končala Bologna in Verona.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike