Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
0 12.09.2021 17:57:02

NEVERJETNO! Oblakov Atletico do zmage v 10. minuti SODNIKOVEGA DODATKA! (video)

Reuters
Atletico Madrid je v Barceloni v prvi današnji tekmi 4. kroga elitne španske nogometne lige s Slovencem Janom Oblakom v vratih premagal tamkajšnji Espanyol z 2:1 (0:1). V 40. minuti je za domače zadel Raul de Tomas, v 79. je izenačil Yannick Carrasco. Odločilni gol za branilce španskega naslova je zabil Thomas Lemar v zadnji minuti dvoboja

Pet minut pred koncem polčasa je Raul de Tomas zadel z glavo v osrčju kazenskega prostora gostov in žogo poslal v spodnji desni kot vrat Oblaka. Po akciji s kota mu je za prvi gol Espanyola v tej sezoni podal Adrian Embarba.

Carrasco se je 11 minut pred koncem dvoboja dobro znašel in z levo nogo iz težkega položaja poslal žogo v mrežo domačih. V izdihljajih tekme, že v deveti minuti sodnikovega dodatka, je Lemar z leve strani kazenskega prostora v odločilni gol pretvoril podajo Carrasca.



Nogometaši Atletica so se tako začasno povzpeli na prvo mesto lestvice, na vrh se je v soboto zavihtel Athletico iz Bilbaa, ko je doma premagala Mallorco z 2:0. Bilbau sta zmago z goloma v 68. in 74. minuti zagotovila Dani Vivian in Inaki Williams. Pri obeh zadetkih je bil podajalec Iker Muniain. Obe ekipi sta bili doslej neporaženi. Pred tem sta se Levante in Rayo Vallecano razšla z 1:1.

Danes bodo sledile še tekme Osasuna - Valencia (16.15), Cadiz - Real Sociedad (18.30) in Real Madrid - Celta Vigo (21.00). Krog bosta v ponedeljek končala obračuna Getafe - Elche (20.00) in Granada - Betis Sevilla (22.00). Tekmi Villarreal - Alaves in Sevilla - Barcelona so preložili.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike