državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

STA
STA
0 17.07.2018 18:08:46

Saj NE BOSTE VERJELI, kaj je MARADONA storil zdaj, potem pa pozdravil tudi ŽELJKA FILIPOVIĆA (foto)

'Veliki mali' vedno znova opozarja nase, zdaj je poskrbel za šov v Belorusiji.

Nekdanji argentinski zvezdnik Diego Armando Maradona dva dni po svetovnem prvenstvu v Rusiji vnovič polni časopisne stolpce. Zdaj je tudi uradno začel svojo misijo v Belorusiji, v Dinamu iz Bresta so mu zaupali vodilno vlogo.

In najbrž niste podvomili, da je znova opozoril nase. Po mestnih ulicah se je vozil z zares gigantskim jeepom in z njim prispel tudi na stadion, kjer ga je pred tekmo Dinamo - Šahtar pozdravila množica navijačev. Argentinec je kakopak pozdravil tudi vsakega domačega igralca posebej, med njimi je tudi Željko Filipović, ki je zdaj torej dobil novega šefa. Dvoboj se sicer ni razpletel po željah gostiteljev, ekipa iz Soligorska je slavila s 3:1, nekdanji član vijoličastih je bil na igrišču od prve do zadnje minute.

oklepnik maradona
Sedeminpetdesetletni Argentinec, svetovni prvak leta 1986, je nazadnje izstopal prav med SP v Rusiji, kjer so ga mediji opazili zaradi nenavadnih izjav in vedenja, posebej teatralen je bil na tekmah argentinske reprezentance, po izpadu ekipe v osmini finala proti kasnejšim prvakom Francozom pa se je ponudil celo, da bi brezplačno opravljal vlogo selektorja Argentine.

2maradona
Maradona naj bi v Brestu zasedel kar predsedniško mesto in določil novo strategijo kluba, njegova naloga pa je tudi ustanovitev uspešne akademije za mlade.


Nazadnje je bil Maradona trener drugoligaša Fudžaira v Združenih arabskih emiratih, kjer so ga aprila poslali na predčasni dopust.

Članki iz rubrike