roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 17.07.2018 15:58:35

RAZKRITJE! Želel je PRETEPSTI LIONELA MESSIJA, potem nikoli več ni zaigral za Argentino

Reuters
Zgodba je stara že sedem let, je pa komaj nedavno prišla v javnost. Razkril jo je glavni akter ali glavni junak, ki je tako brez večjih težav priznal, kaj je leta 2011 nameraval narediti.

Nicolas Burdisso je nazadnje igral za Torino, sicer pa od trenutka, ko je pred 14 leti zapustil vrste Boce Juniors, vseskozi igra v Italiji. Inter, Roma, Genoa, Torino je njegova klubska pot, v času igranja za sinove volkulje pa je še zadnjič oblekel dres argentinske izbrane vrste.

Zakaj? Zdaj se je pokesal in razkril, kaj se je zgodilo. Zgodilo se je na eni od tekem, na kateri ga je Messi spravil iz tira. "Jezil se je in me žalil. Nikakor mu nisem uspel podati žoge, saj je na igrišču deloval zelo slabo. Takoj po tekmi sem ga želel počakati v slačilnici in z njim obračunati. Soigralci so vedeli, kaj nameravam, povsem jasno jim je bilo, kaj se utegne zgoditi, zato so preprečili fizični obračun. Messi je močna osebnost, vendar jaz sem takšen, kot pač sem. No, na koncu se je dobro končalo. Takšne stvari se v ekipah dogajajo," je z resnico postregel danes 37-letni branilec, ki se bržčas poslavlja od aktivnega igranja nogometa.

Po tem dogodku, ki se za Messija, če bi šle stvari predaleč, ne bi končal dobro, Burdisso nikoli več ni zaigral za argentinsko reprezentanco.

burdisso

Burdisso messi
Reuters

Značke: burdisso, messi

Članki iz rubrike