roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 17.07.2018 14:50:16

MILAN je ŽIV: V London po novega NAPADALCA!

Reuters
Finančni položaj, v katerem se je znašel padli evropski velikan Milan, je privedel do tega, da so bili rdeče-črni izključeni iz lige Europa. Marsikdo pa se je spraševal, ali je klub sploh v stanju kupiti kakšnega igralca. No, očitno je ...

Pri tem pa ne gre za kateregakoli igralca, temveč za zvezdnika svetovnega formata. Predstavniki Milana so se namreč odpravili v London, kjer se želijo dogovoriti za prestop Alvara Morate.

Španski napadalec je imel zelo slabo sezono v Chelseaju in naj bi se želel vrniti v Italijo, kjer je dve sezoni blestel v dresu Juventusa. Prav tako pa je Italija domovina njegove žene Alice, s katero sta se pred enim letom poročila v Benetkah.

Morata naj bi bil izrazito nezadovoljen nad svojim statusom v Chelseaju, poleg tega pa mu ne odgovarja niti življenje na Otoku. In rešitev za nastali položaj bi lahko bila selitev k Milanu. Včeraj sta se v angleški prestolnici mudila direktor Milana Marco Fassone in športni direktor Massimiliano Mirabelli, ena od njunih nalog pa je bila, da bi Morato zvabila na San Siro.

morata
Za 25-letnega Španca se zanima kar nekaj klubov, nad njim naj bi bil navdušen tudi novi trener Napolija Carlo Ancelotti. Medtem pa naj bi imeli pri Milanu pripravljeno tudi rezervno različico v obliki napadalca Juventusa - Gonzala Higuaina.

Fassone in Mirabelli se bosta danes srečala z novimi lastniki kluba, po tem sestanku pa bodo nekatere stvari veliko bolj jasne, kot so zdaj.

Članki iz rubrike