palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
0 02.03.2018 17:11:46

BREZ OVINKARJENJA! Hud udarec za IBRAHIMOVIĆA, Mourinho ne pušča niti najmanjšega dvoma!

Reuters
Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je dejal, da ima zvezdnik ekipe Zlatan Ibrahimović proste roke pri izbiri naslednjega delodajalca. Šestintridesetletnemu napadalcu pogodba poteče konec sezone, precej pa je namigov, da bo poslej novi član ekipe severnoameriške hokejske lige MLS Los Angeles Galaxy.

Nekdanji napadalec PSG Ibrahimović za ManU ni igral vse od 26. decembra, saj ni bil v pravi formi, potem ko si je aprila poškodoval kolensko vez. Še vedno upa, da se bo ekipi lahko na igrišču pridružil na povratni tekmi lige prvakov proti Sevilli prihodnji teden.

"Mislim, da je to zadnja sezona za Zlatana pri Manchester Unitedu, po sezoni pa se bo sam odločil, ali bo še igral ali zaključil kariero. Mislim, da je bila ta fantastična in da ima pravico, da si v prihodnje izbere, kaj bo počel. Grozna poškodba je prekinila njegovo, kar bi morala biti, vrhunsko sezono pri ManU. Letošnja sezona je zanj res težka, ni poškodovan, a hkrati tudi ne povsem pripravljen. Če menim, da nam bo lahko v prihodnjih tednih pomagal? Ne. Je pa pravi šampion in tudi sam ne bo silil na igrišče, če ne bo povsem nared. Trdo trenira in upam, da bo v prihodnje na tisti ravni, kjer si sam želi biti," je otoškim medijem danes dejal Mourinho.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike